Oldal frissítése

Krusell ORSA FolioCase Apple iPhone 7

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Krusell ORSA FolioCase Apple iPhone 7

A Krusell ORSA FolioCase mobiltok az Apple iPhone 7S-hez készült, és egy többfunkciós tartozék, amely tökéletesen védi a telefonodat. Megerősített anyagának köszönhetően megakadályozza a külső sérülést, továbbá kényelmesen elhelyezhető a hitelkártya a készülék belső oldalán. A mobiltokot könnyedén akár állványként is hasznáhatod. 

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi megerősített anyagból készült, rendkívül jól mutat
  • Velúrból készült belső réteg, amely megakadályozza a karcok képződését
  • Hitelkártya is elhelyezhető a tok belső részében
  • Akár állványként is funkcionál
  • Az összezárást mágnes biztosítja, amely nem károsítja a telefont és a hitelkártyát

Maximális védelmet nyújt

A klasszikus típusú készülék kiváló műbőrből készült. A maximális rugalmasságát egy erős anyag biztosítja, így az könnyen megakadályozza a mobiltelefon karcolását vagy egyéb sérülését. A termék tartozéka egy polikarbonát borítás, amelybe a telefonodat belehelyezheted és így rögzítheted azt, hogy ne essen ki a tokból. A belső velúr kialakítás megvédi a kijelzőt, illetve a termék hátlapján egy kamerának készült nyílás is található.

Minden ami fontos, egy helyen

Az ORSA flipp-tok megnyitása után egy praktikus zsebbel találkozhatsz, amely kifejezetten a hitelkártya elhelyezésére készült. Ezért minden egyes fontos dolgot magadnál tarthatsz. Nem kell félned attól, hogy a hitelkártyád kiesne vagy elveszne, mert az erős mágneses csatt mindig rögzíti a készüléket és a kártyát a tokban. Viszont nem károsítja a telefont és a hitelkártyát. Ha szeretnéd, hogy a kezed szabadon maradjon, akkor a tokot azonnal mini állvánnyá varázsolhatod. Védd a készüléked precízen, de egyben stílusosan!

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  GD385k34
Termékszám:  60733

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10