Oldal frissítése

Tablet Case Krusell MALMÖ 8-10"-os tablethez - fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tablet Case Krusell MALMÖ 8-10"-os tablethez - fekete

Épp egy új tabletre tettél szert, de félted annak biztonságát? Szeretnéd megakadályozni az előforduló baleseteket, és az előforduló karcokat, vagy a hátsó borítás törését? Szeretnél a munkahelyeden egy új design tokkal büszkélkedni, de egyben szeretnéd, hogy a készüléked maximális biztonságot élvezzen? A Krusell MALMÖ 8-10"-os képátlóval rendelkező tabletekhez készült tok mindezen tulajdonságokat maximálisan képes számodra biztosítani. Ez a megbízható poliuretán fekete tok, texturált felülettel és továbbá karcsú megjelenésével nem csak küllemében különleges és magávalragadó, hanem képes megvédeni a tabletet minden mechanikai sérüléstől.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns fekete kivitelben
  • Állítható konzolok a 8-10"-os tablethez
  • Az előlap praktikus állványként funkcionál
  • Gumi rögzítés a biztonságos zárásért
  • A hátlap a tablet hátsó részét védi

Tok és állvány

Ha kényelmesen szeretnéd a kedvenc videóidat nézni, a kedvenc könyvedet olvasni vagy a szeretteiddel videohívásokat kezdeményezni, akkor örömödre fog szolgálni, hogy az elülső borítást praktikus állvánnyá formálhatod. A balesetek elkerülése érdekébe a gyártó által elhelyezett gumirögzítés megakadályozza, hogy a tok szétnyíljon. Biztos lehetsz benne, hogy a tableted mindig tökéletesen a tokban marad. Élvezd a precíz és védelemmel ellátott kényelmes felhasználást, amelyet a tok számodra kínál. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliuretán

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  GD358s00e
Termékszám:  71362

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15