Oldal frissítése

Tablet Case Krusell MALMÖ 6-8"-os tablethez - fekete

Kiegészítők a termékhez

Tablet Case Krusell MALMÖ 6-8"-os tablethez - fekete

Épp egy új tabletre tettél szert, de félted annak biztonságát? Szeretnéd megakadályozni az előforduló baleseteket, és az előforduló karcokat, vagy a hátsó borítás törését? Szeretnél a munkahelyeden egy új design tokkal büszkélkedni, de egyben szeretnéd, hogy a készüléked maximális biztonságot élvezzen? A Krusell MALMÖ 6-8"-os képátlóval rendelkező tabletekhez készült tok mindezen tulajdonságokat maximálisan képes számodra biztosítani. Ez a megbízható poliuretán fekete tok, texturált felülettel és továbbá karcsú megjelenésével nem csak küllemében különleges és magávalragadó, hanem képes megvédeni a tabletet minden mechanikai sérüléstől.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns fekete kivitelben
  • Állítható konzolok a 6-8"-os tablethez
  • Az előlap praktikus állványként funkcionál
  • Gumi rögzítés a biztonságos zárásért
  • A hátlap a tablet hátsó részét védi

Tok és állvány

Ha kényelmesen szeretnéd a kedvenc videóidat nézni, a kedvenc könyvedet olvasni vagy a szeretteiddel videohívásokat kezdeményezni, akkor örömödre fog szolgálni, hogy az elülső borítást praktikus állvánnyá formálhatod. A balesetek elkerülése érdekébe a gyártó által elhelyezett gumirögzítés megakadályozza, hogy a tok szétnyíljon. Biztos lehetsz benne, hogy a tableted mindig tökéletesen a tokban marad. Élvezd a precíz és védelemmel ellátott kényelmes felhasználást, amelyet a tok számodra kínál. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Anyag Műanyag

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliuretán

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  GD358s00d
Termékszám:  71357

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10