Oldal frissítése

Krusell EKERÖ FolioWallet 2in1 Samsung Galaxy S7 készülékhez, fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Krusell EKERÖ FolioWallet 2in1 Samsung Galaxy S7 készülékhez, fekete

A minimalista designnel rendelkező  EKERÖ FolioWallet mobiltok a Samsung Galaxy S7-hez készült, és egy többfunkciós tartozék, amely tökéletesen megvédi a telefonodat. A mobiltokot könnyedén akár állványként is hasznáhatod. A telefonod és a pénzed egy helyen, mindig kéznél és biztonságban tarthatod.

Legfontosabb jellemzők

  • Állványként is funkcionál filmnézés vagy videochat közben
  • Hitelkártya is elhelyezhető a tok belső részében
  • Még összezárt állapotban is használhatod a telefonodat elsősorban telefonálásra
  • Az összezárást mágnes biztosítja
  • Magas minőségű valódi PU bőr

Tökéletes védelem

A Krusell svéd gyártó termék kiváló műbőrből készült és minőségi designnel bír. Tökéletes egyensúlyban van azzal az elektronikus készülékkel amit befed. A tok, könnyedén megakadályozza az okostelefon karcolását vagy egyéb sérülését. A készüléket tartozéka egy polikarbonát borítás, amelybe a telefonodat belehelyezheted és így rögzítheted azt, hogy ne essen ki a tokból hiszen számos baleset történhet, viszont a termék használatával biztos lehetsz benne, hogy a telefonodat maximálisan megvéded a sérülésektől. Az S7 készüléked hosszú távon újként funkcionálhat és megőrizheti magas értékét.

Multimédia állvány

Ha szeretnéd, hogy a kezed szabadon maradjon, akkor a tokot azonnal mini állvánnyá varázsolhatod és videókat nézhetsz, vagy videochat-eket is végezhetsz rajta. A tok kifejezettenSamsung Galasy S7 készülékhez készült, amelyre tökéletesen passzol. A készülék egy mágneses csatt segítségével rögzíthető a tokban, továbbá a jól ismert nyílásokat is megtalálhatod a terméken. Telefonálni még akkor is tudsz, amikor a tokot összezárod! 

Ajánlott készülék:

Samsung Galaxy S7

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7

Típus és anyag

Típus Flipes
Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  GD380g1
Termékszám:  60571

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10