Oldal frissítése

Krusell BORAS FolioWallet for Samsung Galaxy S7 edge fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Krusell BORAS FolioWallet for Samsung Galaxy S7 edge fekete

A kinyitható BORAS FolioWallet védőtok a Samsung Galaxy S7 számára a legjobb védelmet nyújtja és még a hitelkártyák vagy bankjegyek elhelyezésére is teret biztosít. Állványként is tud működni, ezért három funkciót egyesít egyetlen termékben, azaz három az egyben jellemzőkkel rendelkezik. A telefonját és pénzét biztonságosan tudja tárolni és mindig kéznél van.

Legfontosabb jellemzői

  • Állvány beállítási funkció a film és videó nézéshez
  • Bankjegyek és hitelkártyák elhelyezésére szolgáló tárolóhely
  • Telefon hívások kezelése akkor is, ha a védőtok le van zárva
  • Mágneses zárral rendelkezik
  • Minőségi poliuretán feldolgozás

Tökéletes védelem

A Krusell svéd gyártó jól ismert az első osztályú minőségi kivitelezés és a dizájn vonatkozásában, így tökéletesen illeszkedik a terméke ahhoz az elektronikához, amelyhez szánták. A BORAS FolioWallet védőtok megvédi az okostelefont a karcolásoktól, horzsolásoktól és enyhe esésektől és ütésektől. A kis "baleset"-eket valójában senki sem tudja elkerülni az idők folyamán, a minőségi védőtok azonban megakadályozza a következményeket. Az Ön S7 -e ránézésre hosszú ideig újnak néz ki, megtartja a tökéletes funkcionalitását és a magas értékét.

Multimédia állvány

A védőtokot könnyen elforgatható és olyan helyzetbe lehet beállítani, amely alkalmas videózáshoz vagy videocsevegést is lehet folytatni. Szabadítsa fel a kezét és szórakozzon, még több ember társaságát élvezheti A védőtok kifejezetten a Samsung Galaxy S7 edge számára készült, ezért úgy illeszkedik, mint akár egy kesztyű. A záródása mágneses rendszerrel van megoldva és természetesen az összes nyílás a csatlakozók és egyéb jellemzők részére elérhető. Megelégedésére szolgálhat az a tény, hogy a hívást zárt állapontban is lehet kezelni.  

Úgy tervezték, hogy megfelel a mobiltelefonhoz:
Samsung Galaxy S7 edge

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7 Edge

Típus és anyag

Típus Flipes
Anyag Műanyag

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  GD379c
Termékszám:  60578

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20