Oldal frissítése

KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110

Oneedi rúdmixer Krups Tökéletes lesz a leghűségesebb konyhai kisegítő. Ez az okos přítroj tartalmaz egy ragyogó keverőfej könnyű és gyors élelmiszer-készítmény. Az új technológia biztosítja, hogy a nagy darab kerül táplálják vissza a pengét, amíg teljesen pépesítve. Ez nagy előny, mint a hagyományos keverők, a ropogós darabok maradnak kezeletlen miatt centrifugális erő. 

Négy speciálisan hajlított szárny tökéletesen áramlását szabályozza, és megszünteti szívás. Ny négyféle lehetséges keverési penge hatékony feldolgozásának valamennyi darabjának a legrövidebb idő alatt. Blender is van egy fej darálásához jég, amely képes összetörni 0,5 kg darab jég miatt három és egy fogazott éles késsel kizárólagos rácsot. Így tehát könnyen készítsen finom koktélokat kell, smooothie vagy egy turmix.

Keverőkosár van látva három keskeny nyílások a vízelvezetést tört jeget, exkluzív rács mérete állandó tört jég és dupla pontosságú drót habverővel Habveréshez tojásfehérjét, ami 5-ször gyorsabb, mint a standard habverővel. Terjedelmes keverés tartály lehetővé teszi a feldolgozás nagy mennyiségű nyersanyag. 

További információk:
anyaga:
Rendkívül ellenálló, rozsdamentes acél
Színek:
Fehér / fekete
Jellemzők:
minőségű anyagból
megbízható konstrukció
Védőtok rozsdamentes acél fej
Könnyű tisztítás és karbantartás
ergonomikus kialakítás
5 sebesség + Turbo
4 pengék - 3 fogazott éles 1
Fogyasztás:
800 W
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Mixelés
A keverőpengék száma 4

Sebesség

Sebességfokozat 5
Kód:  EAV4095d
Termékszám:  HZ505110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10