Oldal frissítése

KRUPS Nespresso Pixie Titanium + Aeroccino

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS Nespresso Pixie Titanium + Aeroccino

Stílusos kávéfőzőt keresel modern konyhádhoz vagy irodádhoz? Megtaláltad! Mindez és még sokkal több lehetséges a KRUPS Nespresso Pixie-vel. Bár első pillantásra talán kicsinek tűnhet a készülék, azonban a látszat csal: "kicsi a bors, de erős". Nem csak az okos dizájn, de a készülék sebessége, teljesítménye, és pénztárcabarát árazása is biztosan le fog nyűgözni. A szivattyú 19 bar nyomásra képes, így a készülék bátran felveszi a versenyt a nagyobb kávéfőzőkkel is. A felfűtés mindösszesen 25 másodpercet vesz igénybe, így a KRUPS Nespresso Pixie a leggyorsabb Nespresso készülék a piacon.
 
Az intenzív színeknek köszönhetően, a kompakt kialakítás egy lenyűgözően friss dizájnnal párosul. Az alumínium oldalak finom mintázatú fémborítása nem csak kellmes külcsínyt kölcsönöz a készüléknek, de 98%-ban organikus is, hiszen újrahaszonsított kapszulákból készült. A különleges csöpögésgátló technológia és a rendkívűl gyors termo blokk gondoskodik arról, hogy nap indító kávéd valóban tökéletes legyen. A felhajtható csepegtető tálca pedig lehetővé teszi a nagypoharas kávékülönlegességek elkészítését is.

Az Aeroccino tejhabosító ideális számos forró és hideg kávékülönlegesség elkészítéséhez. Az Aeroccino tapadásmentes felületének köszönhetően, könnyedén eltávolítható a vastag, lágy, krémes tejhab. Könnyedén tisztítható, és mivel a csepegtető tálca állítható, így kedvenc nagypoharas italaid elkészítése során is használhatod, mint például: latte macchiato, Frappuccino vagy épp egy pohár forró tej elkészítéséhez.

Működése rendkívül egyszerű: Helyezd be a kiválasztott kapszulát és válaszd ki a kívánt hosszúságot: lungo (110ml) vagy eszpresszó (40 ml) és már készen is vagy - a kapszulát a készülék automatikusan lyukasztja, a kávé pedig a 19 bar nyomású szivattyú segítségével a csészédbe kerül, a kávéfőző pedig automatikusan a kapszulatartóba helyezi a használt kapszulákat. A művelet végeztével a készülék automatikusan kikapcsol. A kivehető víztartály 0.7 l térfogatú - ha alacsony a vízszint, jelzőlámpa jelzi a vízhiányt.

 

Minden egyes Nespresso kapszula a tökéletesen kimért kávémennyiség mellett, egy összetéveszthetetlen, egyedi aromát tartalmaz. Az aromákat és típusokat különböző színek jelölik. A kapszulák zártak, így a kávé a megfelelő körülmények között sokáig friss marad. Teljes mértékben újrahasznosíthatók - alumínium és alumínium
fólia felhasználásával készülnek, ahol az utóbbi meggátolja a
fémmel való közvetlen érintkezést.

 
Műszaki adatok:
Típus:
Nagynyomású kapszulás eszpresszó kávéfőző
Felhasználás:
Exkluzívan a Nespresso kapszulákhoz kialakítva
Szivattyú nyomás:
19 bar
A víztartály térfogata:
0,7 l
Főbb jellemzők:
Egyszerű tisztítás
Tejmelegítési funkció
Állítható csepegtető tálca a nagyobb poharakhoz
Kapszulatartó a használt kapszulákhoz
Kivehető víztartály
Automatikus kikapcsolás funkció
Üres víztartály visszajelző
2 csészeméret: lungo és eszpresszó
Praktikus tárolóhely kábeleknek
Kávé mennyiség automatikus szabályozása
Nagyon gyors felfűtés (mindösszesen 25 másodperc)
Aeroccino - hideg és meleg tejhab készítéséhez
Újrahasznosított kapszulákból készült alumínium oldallapok
A kapszulatartó befogadó képessége:
11-13 használt kapszula
Energiaosztály:
A - 40%
Fogyasztás:
1260 W
Méretek (Sz x Ma x Mé):
11,1 x 23,5 x 32,6 cm
súly:
2,74 kg
Szín:
fekete-titánium

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 260 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 0,7 l

Méret & súly

Mélység 23,5 cm
Szélesség 11,1 cm
Magasság 32,6 cm
Tömeg 4,1 kg
Kód:  EAN3364b1
Termékszám:  XN301TCP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10