Oldal frissítése

KRUPS Nespresso Pixie Electric Titan XN300510

5,0 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS Nespresso Pixie Electric Titan XN300510


Elegáns kávégépet szeretne, amely illik modern konyhájába vagy az irodába? Ne keresse tovább! A KRUPS Nespresso Pixie tökéletes választás, amely elegáns kinézetével és további kiváló tulajdonságaival el fogja nyerni tetszését. A készülék első pillantásra igen aprónak tűnik, de semmiképp sem kell szégyenkeznie miatta. Nem csak a stílusos design-ját fogja értékelni, hanem gyorsaságát, erejét, hatékonyságát és megfizethetőségét is. A KRUPS Nespresso Pixie 19 bar nyomású pumpájával versenybe szállhat más nagyobb méretű kávégépekkel. Az előmelegítési idő csak 25 másodperc, amely a legyorsabb Nespresso készülékké teszi.
A kompakt kialakítás és a letisztult, egyszerű színvilág modern kinézetet kölcsönöz neki. Az alumínium oldalfalak finom textúrával rendelkező fémfelülete, nem csak kellemes tapintást eredményez, hanem környezetbarát is, mivel 98 %-ban újrahasznosított kapszulákból készült. Az optimalizált vízmennyiség és a gyorsító thermo blokk garantálja az ideális eredményt és feldobja a napi kávéfogyasztás rutinját. Az állítható csészetartó tálca lehetővé teszi, hogy hosszú nyakú, karcsú poharakban is elkészíthessen különböző kávé specialitásokat.


A készülék használata rendkívül egyszerű: Csak helyezze kedvenc kapszuláját a készülékbe, válassza ki a lungo – hosszú kávé (110ml) vagy az espresso (40 ml) módot és már kész is van – a performált kapszulából a 19 báros pumpa segítségével a kávé a csészébe töltődik, majd a készülék eltávolítja a használt kapszulát a kapszulagyűjtő-tartályba. A kávéfőzés végén a készülék automatikusan kikapcsol. A kivehető víztartály 0,7 l-es, ha a vízszint túl alacsony, a jelzőfény figyelmezteti Önt erre.
Minden Nespresso kapszula pontosan meghatározott, megfelelő mennyiségű illatos, őrölt kávét tartalmaz, összetéveszthetetlen, gazdag ízvilággal. Az egyértelmű színkódok segítik, hogy azonnal felismerje kedvenc kapszuláját, mivel a különböző fajtákat és ízesítéseket színekkel jelöltük. A légmentesen zárt kapszulákban, levegővel nem érintkezik az őrlemény, így hosszú időn keresztül megőrzi frissességét. A kapszulák 100%-osan újrahasznosíthatók. Aluminíumból és fóliából készültek, ezzel megelőzve a kávé közvetlen érintkezését a fémmel.
 

NESPRESSO KÁVÉ

 

A Nespresso csak a „Specialty”-nak vagy „Gourmet”-nek nevezett legfinomabb minőségű kávét használja fel, amely a világ kávé előállításának az 1-2%-át adja. A gondosan kiválogatott kávészemek hibátlanok és ideális méretűek, állagúak és színűek. Mint a bornál, itt is önálló jellegzetes karakterrel és egyedülálló ízzel bírnak a szemek. Ezen minőségi tényezőknek köszönhetően a Nespresso kávéra Grand Cru-ként tekintenek.

A 19 fajta kávéőrleményt tartalmazó Grand Cru kávéválogatás mindenki ízlését kielégíti, a nap bármely pontján. Az összes fajta saját, egyedülálló ízvilággal rendelkezik.

Minden egyes kombinációhoz, szakembereink kutatták fel a megfelelő pörkölési módot, hogy tökéletesen kibontakozhasson a kávébabok egyedi íze és aromája. A Nespresso a "split roasting" módszert alkalmazza, amelyben a kávébabok a származásukat figyelembe véve kerülnek pörkölésre, ezáltal teljes mértékben felszínre kerülhetnek a bennük rejlő lehetőségek.

A levegővel való érintkezés során két nap alatt az őrölt kávé aromájának akár az 1/3 is elveszhet. Ennek elkerülése érdekében a Nespresso hermetikusan lezárt, alumínium kapszulát alakított ki, amely teljes mértékben elszigeteli a levegőtől az őrleményt és ezáltal segít megőrizni a megközelítőleg 900 különböző kifinomult, sérülékeny aromát.
 

NESPRESSO KLUB

 

Rendeljen egyszerűen és gyorsan kávét és kiegészítő termékeket – a nap 24 órájában, a hét minden napján - hívja fel a díjmentesen hívható 800 26 33 33 telefonszámot, vagy rendeljen online a Nespresso honlapjáról.

Rendelését PPL-en keresztül 48 órán belül kézbesíteni fogják a megadott címre, vagy a Cseh Postaszolgálat 24 órán belül kiszállítja azt. További termékek is megvásárolhatók, várakozás nélkül, a speciális Nespresso Boutique-ban.


NESPRESSO SZERVÍZ


Azonnali segítség a kávégépéhez:
  • A probléma felderítésére és megoldási javaslat nyújtására, hívja a díjmentesen hívható 800 26 33 33 telefonszámot
  • Ha szükséges, a készüléket felvesszük előre egyeztetett időpontban a megadott címen
  • Cserekészülék kölcsönzése
  • Kávégép minden részének javítása, tisztítása és ellenőrzése 7 munkanapon belül
  • Új kávéfőző kiszállítása
  • 6 hónapos javítási garancia

Műszaki adatok:
Típus:
Nagynyomású kapszulás kávégép
Kompatibilitás:
Nespresso-kávékapszulák használatához tervezve
Pumpa nyomása:
19 bar
Víztartály kapacitása:
0,7 l
További jellemzők:
Állítható csészetartó tálca
Használtkapszulagyűjtő-tartály
Kivehető víztartály
Beállítható automatikus kikapcsolás
Alacsony vízszint jelzése
2 csészeméret: lungo – hosszú kávé és espresso
Praktikus kialakítás, kábel kényelmes tárolására
Kávémennyiség automatikus beállítása
Rendkívül gyors előmelegítés (már 25 másodperc alatt)
Alumínium oldalfalak újrahasznosított kapszulákból
Használtkapszulagyűjtő-tartály kapacitása:
11-13 kapszula
Energiahatékonysági osztály:
A - 40%
Méret (Sz x Ma x Mé):
11,1 x 23,5 x 32,6 cm
Súly:
2,74 kg
Színek:
Szürke-fekete

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 260 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 0,7 l

Méret & súly

Mélység 32,6 cm
Szélesség 11,1 cm
Magasság 23,5 cm
Tömeg 4,1 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAN3364d
Termékszám:  XN3005CP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20