Oldal frissítése

KRUPS Nespresso Pixie Electric Piros XN3006

5 8 értékelés

KRUPS Nespresso Pixie Electric Piros XN3006


Stílusos kávéfőzőt keresel modern konyhádhoz vagy irodádhoz? Megtaláltad! Mindez és még sokkal több lehetséges a KRUPS Nespresso Pixie-vel. Bár első pillantásra talán kicsinek tűnhet a készülék, azonban a látszat csal: "kicsi a bors, de erős". Nem csak az okos dizájn, de a készülék sebessége, teljesítménye, és pénztárcabarát árazása is biztosan le fog nyűgözni. A szivattyú 19 bar nyomásra képes, így a készülék bátran felveszi a versenyt a nagyobb kávéfőzőkkel is. A felfűtés mindösszesen 25 másodpercet vesz igénybe, így a KRUPS Nespresso Pixie a leggyorsabb Nespresso készülék a piacon.
 
Az intenzív színeknek köszönhetően, a kompakt kialakítás egy lenyűgözően friss dizájnnal párosul. Az alumínium oldalak finom mintázatú fémborítása nem csak kellmes külcsínyt kölcsönöz a készüléknek, de 98%-ban organikus is, hiszen újrahaszonsított kapszulákból készült. A különleges csöpögésgátló technológia és a rendkívűl gyors termo blokk gondoskodik arról, hogy nap indító kávéd valóban tökéletes legyen. A felhajtható csepegtető tálca pedig lehetővé teszi a nagypoharas kávékülönlegességek elkészítését is.


Működése rendkívül egyszerű: Helyezd be a kiválasztott kapszulát és válaszd ki a kívánt hosszúságot: lungo (110ml) vagy eszpresszó (40 ml) és már készen is vagy - a kapszulát a készülék automatikusan lyukasztja, a kávé pedig a 19 bar nyomású szivattyú segítségével a csészédbe kerül, a kávéfőző pedig automatikusan a kapszulatartóba helyezi a használt kapszulákat. A művelet végeztével a készülék automatikusan kikapcsol. A kivehető víztartály 0.7 l térfogatú - ha alacsony a vízszint, jelzőlámpa jelzi a vízhiányt.
Minden egyes Nespresso kapszula a tökéletesen kimért kávémennyiség mellett, egy összetéveszthetetlen, egyedi aromát tartalmaz. Az aromákat és típusokat különböző színek jelölik. A kapszulák zártak, így a kávé a megfelelő körülmények között sokáig friss marad. Teljes mértékben újrahasznosíthatók - alumínium és alumínium
fólia felhasználásával készülnek, ahol az utóbbi meggátolja a
fémmel való közvetlen érintkezést.

NESPRESSO KÁVÉ
 

A Nespresso csak a legkiválóbb kávékat használja termékei előállításához, azaz az úgynevezett "Speciális" vagy  "Gourmet" kávékat, amelyek a globális kávétermelés 1-2%-át teszik ki. Ezek a gondosan kiválasztott szemek hibátlanok, méretük, sűrűségük és színűk ideális. Mint a bor esetében, rendelkeznek egy jellegzetes és egyedi ízvilággal. Épp ezért nevezik a Nespresso-t a kávék Grand Cru-jának.
A válogatott 19 féle Grand Cru kávék minden ízigényt kielégítenek a nap bármely szakában. Mindegyikük saját, egyedi aroma profillal rendelkezik.
Minden kombináció elkészítése során szakembereink megkeresik azt az ideális pörkölési profilt, amellyel a szemek aromája és íze teljessé válhat. A Nespresso az úgynevezett "split roasting" pörkölési folyamatot használja, amelynek során a kávészemek származási területüktől függően kerülnek pörkölésre, amely által garantálható a legmagasabb minőség.
Mikor az őrölt kávé levegővel érintkezik, mindösszesen két nap alatt elveszítheti eredeti aromájának harmadát. Ennek elkerülése érdekében, a Nespresso hermetikusan lezárt alumínium kapszulákat fejlesztett ki, amelyek teljes mértékben elzárják az örleményt a levegőtől, így lehetővé téve több mint 900 különleges aroma tartósítását.

NESPRESSO CLUB
 

Rendelj kávét és kiegészítőket könnyedén és gyorsan az ingyenesen hívható 800 26 33 33 - 24 órán át elérhető a hét minden napján - telefonszámon, vagy rendelj online a Nespresso honlapján keresztül.

A megrendelt termékeket a PPL 48 órán belül kiszállítja a címedre, vagy 24 órán belül átveheted termékedet a postahivatalnál. A megrendelt termékeket, a várakozási idő csökkentésének érdekében, személyesen is átveheted a különleges Nespresso Boutique-okban.


NESPRESSO SZOLGÁLTATÁS


Azonnali segítségnyújtás kávéfőződhöz:
  • hibabejelntéshez, és telefonos segítségnyújtáshoz hívd az ingyenesen hívhato 800 26 33 33-as telefonszámot
  • amenyiben szükséges, a kávéfőzőt elszállítjuk címedről egy előre egyeztett időpontban
  • cserekészülék bérelhető
  • kávéfőzők javítása, tisztítása és minden alkatrész ellenőrzése 7 napon belül
  • új kávéfőzők kiszállítása
  • 6 hónapos garancia

Műszaki adatok:
Típus:
Nagynyomású kapszulás eszpresszó kávéfőző
Felhasználás:
Exkluzívan a Nespresso kapszulákhoz kialakítva
Szivattyú nyomás:
19 bar
A víztartály térfogata:
0,7 l
Főbb jellemzők:
Felhajtható csepegtető tálca a nagyobb poharakhoz
Kapszulatartó a használt kapszulákhoz
Kivehető víztartály
Automatikus kikapcsolás funkció
Üres víztartály visszajelző
2 csészeméret: lungo és eszpresszó
Praktikus tárolóhely kábeleknek
Kávé mennyiség automatikus szabályozása
Nagyon gyors felfűtés (mindösszesen 25 másodperc)
Újrahasznosított kapszulákból készült alumínium oldallapok
A kapszulatartó befogadó képessége:
11-13 használt kapszula
Energia osztály:
A - 40%
Méretek (Sz x Ma x Mé):
11,1 x 23,5 x 32,6 cm
Súly:
2,74 kg
Szín:
piros

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 260 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 0,7 l

Funkciók

Ital tulajdonságok Kávé intenzitás beállítása

Méret & súly

Mélység 23,5 cm
Szélesség 11,1 cm
Magasság 32,6 cm
Tömeg 4,1 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  EAN3364c
Termékszám:  XN3006CP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20