Oldal frissítése

KRUPS NESPRESSO CitiZ&Milk XN760B10

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS NESPRESSO CitiZ&Milk XN760B10

Készíts profi kávét otthonod kényelmében

A Nespresso CitiZ&Milk kávéfőzővel pillanatok alatt igazi, kiváló ízű és gazdag aromájú eszpresszót készíthetsz. A tökéletes eredményt a 19 bar nyomást elérő szivattyú biztosítja. A különleges kivonó-rendszer automatikusan szabályozza a víz hőmérsékletét és áramlását a Nespresso kapszulákon át, így sűrű és selymes hab keletkezik. A Nespresso gépek mindössze 25 másodperc alatt felmelegszenek, így a kávéd pillanatok alatt elkészül.

Tökéletes kávé tejjel

Elegáns designe-jukkal a Nespresso kávéfőzők minden modern konyhába illenek. Használata nagyon egyszerű, kedvenc italodat egyetlen gombnyomással elkészítheted. A CitiZ&Milk-et felszerelték a beépített Aeroccino3 tejhabosítóval, amely ideális finom tejes italok készítésére, mint a kapucsínó, a latte macchiato vagy a jeges kapucsínó.

Energiatakrékosság

A kávé elkészítését megkönnyíti a kivehető, 1 literes víztartály. A kávéfőző elemeit természetesen egyszerű karban tartani. Az automatikus kikapcsolás funkciója  kilenc perc inaktivitás után magától leállítja, így akár 40% -kal kevesebb energiát fogyaszt, mint más A energiaosztályos készülékek.

A Nespresso Club előnyei

Légy a Nespresso Club tagja, és juss rengeteg előnyhöz. Rendelj Nespresso termékeket mobil alkalmazással, és tiéd lesz a napi 24 órás asszisztenciaszolgálat a hét minden napján. A Nespresso biztosítja, hogy megrendelésedet egy munkanapon belül kiszállítja az otthonodba, vagy a munkahelyedre.

Innováció az újrahasznosításban

A Nespresso kapszulák 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készültek, így nem csak megőrzik a kávé tökéletes frissességét és aromáját, hanem ismét felhasználják őket, és újabb kapszulák készülnek belőlük. Mindez pozitívan hat a környezetre. A Nespresso Club tagjai visszaküldhetik a futárszolgálattal a kiürült kapszulákat, amikor megérkezik az új adag kávéjuk.  A használt kapszulákat a Nespresso Boutique-ok gyűjtőpontjain is le lehet adni.

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 260 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 1 l

Funkciók

Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Felszerelés

Tejadagolás módja Kiegészítő tejhabosító

Méret & súly

Mélység 27,8 cm
Szélesség 21,9 cm
Magasság 37,2 cm
Tömeg 4,05 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  KRUNES07
Termékszám:  XN760B10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20