Oldal frissítése

NESPRESSO KRUPS Citiz XN760510

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO KRUPS Citiz XN760510


Készítsen professzionális minőségű kávét otthona kényelmében

Készítsen professzionális minőségű kávét otthona kényelmében. A Nespresso Citiz kávéfőzővel aromás, valódi eszpresszót késztíhet. A tökéletes minőséget a 19 bar nyomású szivattyú garantálja. Speciális kávéfőző rendszere automatikusan szabályozza a vízhőmérsékletet és a kapszulákon keresztül átfolyó víz mennyiségét, hogy tökéletesen gazdag és selymes habot kapjon. A Nespresso kávéfőző gép mindössze 25 másodperc alatt felmelegszik, így kávéja pillanatokon belül elkészülhet.


Tökéletes tejeskávé

Elegáns kialakításának köszönhetően a Nespresso kávéfőző minden konyhában jól mutat és kompakt méretének hála kis helyen is elfér. A készülék használata igen egyszerű, hiszen kedvenc italát csupán egyetlen gombnyomással elkészítheti. A Citiz & Milk beépített Aeroccino3 Milk Milk tejhabosítóval rendekezik, amely ideális finom tejes italok, például cappuccino, latte macchiato vagy jegeskávé elkészítéséhez.


Energiatakarékos kávéfőző

Az 1 literes, eltávolítható víztartály még könnyebbé teszi a kávéfőzést és a különálló alkatrészeinek karbantartása igen egyszerű. A Nespresso Citiz 9 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol, így ennek köszönhetően 40%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az A energiabesorolású készülékek. 


A Nespresso Club előnyei

Legyen tagja a Nespresso Club-nak és élvezze a tagsággal járó előnyöket! Rendeljen Nespresso termékeket mobilapplikáción keresztül vagy forduljon a Nespresso egész héten és 24 órában rendelkezésre álló ügyfélszolgálatához. A megrendelt termékeket a Nespresso munkatársai egy munkanapon belül kiszállítják a megadott címre. 

Innováció az újrahasznosításban

A Nespresso kapszulák 100%-ig újrahasznosított alumíniumból készülnek, amely nemcsak tökéletesen megőrzi a kávé aromáját és frissességét, de ismételt újrahasznosítást tesz lehetővé, ezáltal pozitív hatással van a környezetre. Új megrendelés esetén a használt kapszulák elszállítása ingyenes a klub tagjai számára. A használt kapszulák a Nespresso Boutique-ban is leadhatók.

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 260 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 1 l

Funkciók

Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Felszerelés

Tejadagolás módja Kiegészítő tejhabosító

Méret & súly

Mélység 27,8 cm
Szélesség 21,9 cm
Magasság 37,2 cm
Tömeg 4,05 kg
Kód:  KRUNES06
Termékszám:  XN760510

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05