Oldal frissítése

KRUPS Nescafé DolceGusto Melody KP2205

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS Nescafé DolceGusto Melody KP2205

A KRUPS Nescafé Dolce Gusto Melody 3 az egyik legkeresettebb manuális, kapszulás eszpresszó kávéfőző, amely már a kávéfőzők következő generációját képviseli. Ez a kiváló minőségű készülék modern kialakításának és kompakt méretének köszönhetően rendkívül mutatós. Kizárólag a Nescafé Dolce Gusto kapszulákhoz készült (adagolt kávé). A Melody 3 kávéfőző segítségével játszva készíthetsz és bármikor fogyaszthatsz finom, hideg és meleg italokat. A készülék gyakorlatilag állandóan készenléti állapotban van, amelyről a gyorsfűtés és az automatikus kikapcsolás funkció gondoskodik - a készülék automatikusan kikapcsol 5 perc inaktivitás után. A kapszulákat egy rozsdamentes acél tartóba helyezhetjük, a kávéfőző több más része is rozsdamentes acélból készült, úgymint a rögzítőkar emelővel és a választó kar. A piros szín kombinációjának köszönhetően a Dolce Gusto Melody 3 minden konyhának elegáns kiegészítőjévé válik. 

 

A KRUPS Nescafé Dolce Gusto Melody KP2205 kávéfőző főbb jellemzői

  • Forró és hideg italok készítéséhez
  • Gyorsfűtés és automatikus kikapcsolás 5 perc után
  • Cseppfogó tálca, magassága 3 pozícióban állítható
  • Színes LED kapcsoló
  • Kizárólag Nescafé Dolce Gusto kapszulákkal használható
  • Minimális tisztítást igényel

Eszpresszó mindenkinek

A korábbi generációkhoz hasonlóan ennek a kávéfőzőnek a használata is olyan mértékben intuitív, hogy bárki képes kezelni. A felmelegedés után egyszerűen helyezzük be a kapszulát a tartóba és állítsuk be a vízmennyiséget a vezérlőkar segítségével. A kart balra mozgatva hideg italt készíthetünk, jobbra fordítva pedig forró italokat. Ha az eredeti pozícióba állítjuk a kart, leáll a vízáramlás. Az alumínium termoblokknak köszönhetően a fűtési idő csökken, így energiát is megtakaríthatunk.
A Dolce Gusto Melody 3 segítségével gond nélkül készíthetsz tejhabot is anélkül, hogy külön kellene bajlódnod az elkészítésével. Tisztítása sem igényel sok időt, jól átgondolt kialakításának köszönhetően karbantartásával sem kell sok időt tölteni.

Egyedülálló kapszula rendszer

Az egyedülálló kapszula rendszer lehetővé teszi mind a krémes aroma, mind a 100% Arabica nagyszerű ízének élvezetét. Meleg és hideg italok széles választékából választhatsz. Pillanatok alatt készíthetsz olasz Latté Machiatto-t, Cappuccinót, Cortado-t és még sok más ínyencséget. A gyerekeket Nesquik forró csokoládéval, Nestea-vel és még sok más finomsággal örvendeztethetjük meg.

 

 

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,3 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás
Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Kapszula

Kapszula típusa Dolce Gusto

Méret & súly

Mélység 32 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 22 cm
Kód:  KRUDO205
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10