Oldal frissítése

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 ezüst

Ha otthon szeretnéd magad átadni egy finom kávé élvezetének, mintha csak a kávézóban lennél, vedd meg a KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 ezüst kapszulás kávéfőzőt. A 15 bar nyomás majdhogynem egyenlő a professzionális, baristak által használt, kávéfőzők nyomásával, így megörvendeztetheted magad egy különleges kávéval, amely krémes bársonyosságával és gazdag aromájával biztosan rabul ejt. A modern külsővel megalkotott kávéfőző nemcsak felbecsülhetetlen segítség lesz a konyhában, hanem speciális nyitó- és zárórendszerének köszönhetően pazar kiegészítője lesz a konyhádnak. 

Miért válaszd a KRUPS KP600E31 kávéfőzőt?

  • Professzionális szintű kávéfőzés
  • A kapszuláknak köszönhetően a kávé tökéletesen friss marad
  • Akár 30 különböző ital közül választhatsz
  • Kávéfőző élénk designnal
  • Nescafé Dolce Gusto Movenza gazdaságos kávéfőző

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza kávéfőző - mint a kávé a kávézóban

A hermetikusan lezárt kapszuláknak köszönhetően a kávé tökéletesen friss marad, bármikor átadhatod magad kedvenc italod élvezetének, mintha csak a kávézóban lennél. A kávé elkészítése is nagyon egyszerű. Csak helyezd be a kapszulát, majd válaszd ki a kívánt mennyiséget. Továbbá harminc különböző féle kávé közül választhatsz, a prémium feketétől a cappuccinoig. A KRUPS KP600E31 kávéfőző automatikusan leállítja az ital készítését, amikor a kiválasztott mennyiség elkészül, így közben foglalkozhatsz mással, utána pedig elfogyaszthatod a frissen főzött kávédat.

Egy kávéfőző, ezernyi lehetőség

Lehetőséged van arra, hogy egy egész sor koffeintartalmú italt készíts a kedvenceid közül. Az espresso intenzív íze és aromája garantáltan megkönnyíti a reggeli ébredést, a zamatos Lungo tökéletes megoldás, ha a barátaid érkeznek vendégségbe, de készíthetsz csábító cappuccinot, latte macchiatot vagy ha valami édesebbre vágysz, egy finom  forró csokoládét. Nescafé Dolce Gusto Movenza hideg és meleg tea készítésére is alkalmas. Ez a sok különböző ital mind a rendelkezésedre áll, amint megveszed ezt a rendkívüli készüléket. Minden KRUPS Nescafé KP600E31 kávéfőzőhöz jár egy csomag, amely hat különböző kapszulát tartalmaz.

Takarékos és egyedi

A kávéfőző automatikusan kikapcsol, amennyiben a készüléket öt perce nem használtuk, ez is hozzájárul ahhoz, hogy a KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 kávéfőző az A energiaosztályú háztartási készülékek közé tartozik. 

 

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás
Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Kapszula

Kapszula típusa Dolce Gusto

Felszerelés

Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer

Méret & súly

Mélység 39 cm
Szélesség 18 cm
Magasság 19 cm
Tömeg 3,2 kg

Kapszula típusa

Kapszula típusa Dolce Gusto
Kód:  KRUES016b
Termékszám:  KP600E31
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20