Oldal frissítése

KRUPS EA8010 PE Espresseria kávéfőző fekete-ezüst

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS EA8010 PE Espresseria kávéfőző fekete-ezüst

Kiváló minőségű automata eszpresszó kávéfőzőgép, a világon a legkisebb a saját kategóriájában! Az Espresseria fő jellemzője az újonnan szabadalmaztatott rozsdamentes belső felülettel rendelkező kompakt Thermpblock és a "Tökéletes Kávé Rendszer" ("Perfect Coffee System), a tökéletes kávé elkészítéséhez. Az elülső felületen van egybegyűjtve minden vezérlési funkció a könnyű kezelhetőség érdekében, többek között például 3 féle hőmérséklet fokozat szintet tud beállítani, vagy egyfajta vízkeménységet tud kiválasztani a négy fokozat közül. A belső forrázó kamra mérete változtatható és 6-9 gr kávé helyezhető el benne.


Az eszköz el van látva egy kúpos, három őrlési fokozattal rendelkező, fém kávédarálóval. Szintén növeli a kényelmet a csésze előmelegítő lap, kivehető csepegtető tálca, automatikus be és kikapcsolás, vízmelegítő funkció, állítható magasságú kávékifolyó, és egy kávézacc gyűjtő tartállyal is el van látva. A kávéfőző automatikusan figyelmeztet, amikor tisztításra, vízkőeltávolításra van szükség. (az induló készlet tartalmazza).
Műszaki adatok:
Szivattyú nyomás:15 bar
Fogyasztás:
1450W
Víztartály kapacitás:
1,8 l
Szín:
Fekete fém váz
Méretek:
33 x 24 x 36 cm-es

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 450 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,8 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Italkészítés Csészemelegítés

Méret & súly

Mélység 33 cm
Szélesség 24 cm
Magasság 36 cm
Kód:  EAN3062
Termékszám:  EA8010PE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15