Oldal frissítése

KRK KNS 8400

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KRK KNS 8400

A KRK KNS 8400 fejhallgató zárt szerkezetű, amely körülveszi az egész fület és kiszűri a külső zajokat. A 40 mm-es neodímium meghajtók kiváló háttérzenét biztosítanak természetes és széles frekvenciatartományban. A minimálisan torzuló mély és magas hangokba azonnal beleszeret még a legigényesebb zenerajongó is. Egy 2.5m-es, aranyozott, 3.5mm-es jack-ben végződő kábel adja meg a szükséges szabadságot.  .
Leválasztható kábele és forgó kagylói miatt egyszerű a tárolása és szállítása. Az egész napos kényelemért a memória habos párnázat fele, így nem válik kényelmetlenné a fejhallgató és nem nyomja a fejet. A fülpárnákkal együtt, ezek is könnyen cserélhetőek. A könnyű, de jó minőségű anyaga remekül bírja az eséseket, ütközéseket, ezek más modelleknek a végét jelentenék. Ez a fejhallgató remek választás gamereknek, egy DJ-nek vagy zenei ínyenceknek.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  KRK006
Termékszám:  KNS 8400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10