Oldal frissítése

KRK KNS 6400

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KRK KNS 6400

A KRK által fejlesztett KNS 6400 egy precíz, professzionális fejhallgató, amelyet elsősorban zenészek, producerek és profi zenészek számára készítettek. A KRK KNS 6400 a nevéhez méltóan egy zárt hátú konstrukcióval felvértezett fejhallgató, amely körülveszi az egész fület, és megakadályozza, hogy érzékeld a környezeted zavaró hangforrásait. A 40 mm-es neodímium hangszórók kiváló hangzást biztosítanak természetes és széles frekvenciatartományban. A mély- és magas hangokat minimális torzítással valósághűén képes visszaadni, így azonnal felkeltik és kielégítik a legigényesebb felhasználók igényeit is. A mozgás szabadságát 2,5 m hosszú, rendkívül tartós, 3,5 mm-es aranyozott Jack csatlakozóval ellátott kábel biztosítja.
Az eltávolítható kábelek és a forgó fülkagylók teszik lehetővé az egyszerű szállítást és tárolást. A memóriahabbal párnázott kényelemes szivacsnak köszönhetően egész nap használhatod anélkül, hogy megfájdulna tőle a füled vagy a fejed. A szivacsot és az egész fülpárnás részt egyszerűen ki lehet cserélni. A könnyű, de remek minőségű anyagból készült konstrukciónak köszönhetően könnyedén ellenáll az olyan eséseknek és ütődési hatásoknak, amelyek tönkre tennének minden egyéb modellt. Ez a fejhallgató a tökéletes választás gamerek, DJ-k és profi zenészek számára is.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  KRK005
Termékszám:  KNS 6400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05