Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Koss UR / 40

4,5 42 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
17 990 Ft

Koss UR / 40

A KOSS UR/40T egy otthoni használatra szánt megbízható fejhallgató aminek kiváló az ár/érték/minőség/teljesítmény aránya. Kiemelkedő, 98 db/mW érzékenysége van és a legnagyobb torzítása csak 0,2%. Ez a fejhallgató titánium bevonatú, polimer membránú átalakítókkal rendelkezik a szélessávú hangvisszaadáshoz, amelyek segítségével lenyűgöző basszust és tiszta a közepes frekvenciákat állít elő. A zárt fülpárnák még jobban kiemelik a mély hangokat, és ezen felül kizárják a környezeti zajokat. Az UR/40 is összecsukható konstrukciójú, az utazás közbeni jobb védelem és a könnyű kezelhetőség érdekében. A barátságos ár nem is igazán felel meg a paramétereket, amik egy magasabb osztályba sorolják a fejhallgatót. Ezért ez egy egyedi és megfizethető lehetőség arra, hogy bárki belépjen a legendás KOSS fejhallgatók világába.

Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Nyitott
Mikrofon Nem

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, 6,3mm Jack
Kábel hossza 1,2 m
Kábelvezetés Kétoldali
Levehető kábel Nem

Tulajdonságok és funkciók

További tulajdonságok Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 15 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz
Érzékenység 98 dB/mW
Impedancia 60 Ohm

Szín

Szín Ezüst

Tömeg

Tömeg 210 g
Kód:  JK025d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UR40
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15