Oldal frissítése

Koss UR/23i fehér (24 hónap)

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Koss UR/23i fehér (24 hónap)

A KOSS luxus fejhallgató segítségével élvezheted a tökéletes hangzást, miközben a füleden egy igazán vidám kivitelezésű fejhallgatót viselsz. A hagyományosan a legjobb készülékeket gyártó cég az UR23i modellben ötvözte a zseniálisan egyszerű megjelenést a legjobb minőségű alkatrészekkel. A nagy, puha fülpárna kényelmessé teszi a viselését, és lehetővé teszi az erős, telt hangzást anélkül, hogy a külső zajok beszűrődnének. Az állítható fejpánt könnyen személyre szabható. Azért is nagyon jó viselet, mert robosztussága ellenére rendkívül könnyű. Csatlakoztasd a fejhallgatót a mikrofonnal ellátott, lapos kábel segítségével.

Ez a sorozat, a hagyományos világos és sötét fejhallgatókon túl, jellegzetes színkombinációjú készülékeket is tartalmaz. Könnyedén kiválaszthatod a stílusodhoz legközelebb álló darabot. A lenyűgöző design csodálatosan egyszerű és tiszta.

Legfontosabb jellemzők

  • Pazar hang
  • Vidám, modern design
  • Állítható méretű
  • Kábel mikrofonnal
  • Lapos kábel

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  JK016b63
Termékszám:  UR23IW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15