Oldal frissítése

Koss SPARK PLUG fehér (24 hónap garancia)

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Koss SPARK PLUG fehér (24 hónap garancia)

A bizonyítottan kiváló minőséget gyártó, jól ismert KOSS cég fülhallgatója minőségi hangzást biztosít, tökéletes megoldás a zenehallgatáshoz menet közben. Ideális sportoláshoz a szabadban vagy otthon is. Hatásosan szigetel a környezeti zajokkal szemben, miközben a teljes frekvenciatartományban tiszta hangokat reprodukál, beleértve a mély basszust is. Hallgasd a kedvenc zenéidet egy teljesen új, magasabb szinten a KOSS SPARK PLUG fülhallgató segítségével.

A fehér SPARK PLUG fülhallgató főbb jellemzői

  • Hatékonyan szűri a környezeti zajokat
  • Kényelmes
  • Minőségi hangok az egész frekvenciatartományban
  • Fehér design

Garantáltan kényelmes fülhallgató

A poliuretán memóriahabnak köszönhetően akkor is kényelmes, ha hosszú ideig használod. A puha végzódésnek keskenyedő henger alakja van, amely kényelmesen illeszkedik a hallójáratba. A memóriahab lassan kitágul, így tökéletesen szigetel a környezeti zajokkal szemben, például, ha buszon utazva hallgatsz zenét. A felhasználók örömére a fülhallgatót stílusos, fehér design jellemzi.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  JK250d71
Termékszám:  SPARKPLUG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05