Oldal frissítése

Koss RUK / 40B kék (24 hónap)

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Koss RUK / 40B kék (24 hónap)

A RUK40B egy könnyű és hordozható fejhallgató, legendás minőséggel, amit a jó hírnévnek örvendő Koss cég biztosít. A fejhallgató zárt szerkezete az egész fült lefedi és az egyszerű kialakítása a maximális kényelmet szolgálja. 
Biztosan értékelni fogja az állítható fejpántot, aminek hála, mindent beállíthat, úgy ahogy önnek a leginkább kényelmes és még a komfortosra kialakított fülpárnáknak a dőlésszögét is beállíthatja. Ezeknek hála, a fejhallgató mindig tökéletesen fog állni és zavartalanul élvezheti a kedvenc zenéit.
Szokásos módon a Koss márkának köszönhetően, a hangminőség felülmúlhatatlan. Dinamikus átalakítók biztosítják a mély basszust és az átfogó frekvenciatartományt. A kábel könnyedén csatlakoztatható a klasszikus 3.5mm-es analóg jack-el. Továbbá könnyedén kezelheti a hangerőt ezen a lapos kábelen.

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  JK805b
Termékszám:  RUK40B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05