Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Koss PORTA PRO (élettartam garancia)

4,9 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Koss PORTA PRO (élettartam garancia)


Minőségi PORTA PRO fejhallgató

1984-ben került piacra először ez az ikonikus fejhallgató és az elkötelezett rajongók örömére a mai napig megőrizte az eredeti design elemeket, kiváló teljesítményét és mindenek felett álló minőségét. A fejhallgató különösen keresett az erős és intenzív basszus hangzás miatt. Ezek különösen akkor tűnnek ki, ha elektronikus vagy rock zenét hallgatsz. A minőség és az alacsony ár kombinációja teszi a Koss Porta Pro fejhallgatót okos választássá minden igazán lelkes zenerajongó számára.

Sluchátka Koss PORTA PRO

Nagyon kényelmes PORTA PRO fejhallgató

Két párnával felszerelt pontjának köszönhetően (a hangszórón és a fül feletti részen található műanyag hab párna) a PORTA PRO fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fejre. A fejhallgató minden körülmények között illeszkedik. Arra is alkalmas, hogy megfelelő útitársa legyen az aktív embernek útközben, vagy társa az otthon zenét hallgatónak vagy gamernek. Ez a sokoldalúság nagyon nagy előnyt jelent a mai hektikus időkben.

Egyszerű és kompakt

Másik különlegessége kétségtelenül a ComfortZone kapcsoló, amely megfelelően osztja el a nyomást a fülön és a fejen. A fülhallgató nagyon könnyen összecsukható nagyon kis méretre. Sőt, abban az esetben, ha a PORTA PRO fejhallgató megsérül, nem kell kidobnod a fejhallgatót, ahogy ez ma lenni szokott, mert javítása egyszerű és olcsó.

Jednoduché a skladné

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JK165a1
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  PPROI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10