Oldal frissítése

KOSS könnyű, hordozható sport fülhallgató élettartam garanciával

4,5 16 értékelés
Kiegészítők a termékhez

KOSS könnyű, hordozható sport fülhallgató élettartam garanciával

Kifinomult minőség mind hang, mind pedig design tekintetében. A fülhallgató követi a legendás KOSS sport termékek kialakítását. Kifejezetten sportbarátoknak készült. A fejpánt tökéletes illeszkedést biztosít. Összecsukható, így könnyen hordozható. A csomag tartalma a bőr hordtáska is.

A KOSS cég fogalommá vált a saját területén, köszönhetően minőségi termékeinek. Ebben a tekintetben a fülhallgató kiemelkedő teljesítményt nyújt. A maximális torzítás kevesebb, mint 0,2%, az érzékenység 103 dB, frekvencia tartomány 15 Hz - 25 kHz, és az impedancia 60 Ohm. Egyedi, emellett megfizethető, így vált világhírűvé a legendás KOSS.

Kód:  JK160
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  SPORTA/PRO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05