Oldal frissítése

Koss KEB / 15i szürke (élettartam garancia)

4,3 36 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Koss KEB / 15i szürke (élettartam garancia)

Tapasztald meg a Koss márka legendás minőségét. Egy fejhallgatónak, amely modern, kiváló hangminőségű és mikrofonnal rendelkezik nem kell egy vagyonba kerülnie. A dinamikus átalakítók frekvenciatartománya 18 Hz és 20 kHz között van. Az átalakítókkal élvezheted a tiszta magas hangokat és a basszusokat. A 110 dB-es érzékenység garantálja, hogy a fülhallgató a lehető leghitelesebben reprodukálja a hangokat.
Szilikon gumipárnákat három méretben fogsz találni, így nem kell amiatt aggódnod, hogy a fülhallgató nem fog tökéletesen illeszkedni a füledbe. Ezen kívül, a fülpárnák kiválóan zajszigetelők, ami különösen hasznos ha tömegközlekedési eszközön utazol. A kábel hossza 1,2 méteres. A fülhallgatót mikrofonnal látták el, így egyetlen gombnyomással fogadhatod a hívásaid, vagy állíthatsz a hangerőn.

A fülhallgatóra a Koss termékeknél megszokott élettartam garancia van. Tudsz ennél jobb garanciát a minőségre?

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  JK305gq
Termékszám:  KEB15IG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10