Oldal frissítése

Koss GMR 545 AIR USB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Koss GMR 545 AIR USB

Az összes játékos azt vallja, hogy nemcsak a grafikai kidolgozottság a lényeg, de a hangeffektek is fontosak. A(z) Koss GMR 545 AIR USB játékosoknak ajánlott fejhallgató a kialakítása révén tökéletesen kényelmes. Zárt rendszere garantálja a külső zajok hatékony kizárását. A fejhallgató elválaszthatatlan része a hatékony mikrofon is. Egyes fejhallgatókkal ellentétben hosszabb kábele van. A(z) 15 Hz - 22000 Hz közötti frekvencia mellett biztos lehetsz abban, hogy teljes egészében élvezheted kedvenc zenéidet.

A(z) Koss GMR 545 AIR USB fej-/fülhallgató kulcsfontosságú paraméterei

  • Stílusos szürke színű
  • A(z) Koss GMR 545 AIR USB fej-/fülhallgatóval a kedvenc dalaid listája még élvezetesebb

A(z) Koss GMR 545 AIR USB megörvendeztet praktikus mikrofonjával

Minden játékos és más felhasználó értékelni fogja az ügyes mikrofont. A(z) Koss GMR 545 AIR USB mikrofon hibátlan kapcsolatot biztosít a barátaiddal, bármilyen alkalmazáson keresztül.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Platform

Platform PC
Kód:  JK616b
Termékszám:  GMR545AIR USB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10