Oldal frissítése

Koss GMR 540 ISO USB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Koss GMR 540 ISO USB

Az összes játékos azt vallja, hogy nem elég a jó grafika, hanem tökéletes hangzás is kell. A(z) Koss GMR 540 ISO USB játékosoknak tervezett fejhallgató a fülpárnák révén jól illeszkedik a fülekre. Zárt rendszere garantálja a külső zajok teljes mértékű kizárását. A fejhallgató része a hatékony mikrofon is. Egyes fejhallgatókkal ellentétben kimagaslóan hosszú kábellel rendelkezik. A(z) 15 Hz - 22000 Hz közötti frekvenciatartomány mellett biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz elmulasztani egyetlen hangot sem kedvenc számaidból.

A(z) Koss GMR 540 ISO USB fej-/fülhallgató kulcsfontosságú előnyei

  • Stílusos szürke színű
  • A(z) Koss GMR 540 ISO USB fej-/fülhallgatóval az otthoni relaxáció még élvezetesebb

A(z) Koss GMR 540 ISO USB megörvendeztet praktikus mikrofonjával

Minden játékos díjazni fogja a beépített mikrofont. A(z) Koss GMR 540 ISO USB mikrofon hibátlan kapcsolatot kínál a barátaiddal, bármilyen alkalmazáson keresztül.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Platform

Platform PC
Kód:  JK615z
Termékszám:  GMR540ISO USB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10