Oldal frissítése

KORG MW-2408

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KORG MW-2408

A KORG MW2408 hibrid digitális-analóg keverőpult megkönnyíti a kreatív keverést. A végső kontrollt nyújtja, hogy még a legváratlanabb helyzeteket is kezelni tudd az élő előadás során. A KORG Greg Mackie és Peter Watts csapatával működött együtt ennek a keverőpultnak az elkészítésében, ami már önmagában garancia a magas minőségre. A KORG MW2408 lenyűgöző hangminőséget, több zenészközpontú funkciót és csúcstechnológiás digitális technológiát kínál, ahol csak szükséges.

A KORG MW-2408 keverőpult legfontosabb jellemzői

  • Egy igazi hibrid kialakítás, amelyet Greg Mackie és Peter Watts keverőpult-tervező legendákkal közösen fejlesztettek ki.
  • A KORG MW-2408 praktikus kialakítása és kifinomult funkciói megkönnyítik a keverést a kiszámíthatatlan élő fellépési helyzetekben még a kezdők számára is.
  • Peter Watts a HiVolt mikrofon-előerősítőket a hasonló árkategóriájú analóg és digitális keverők közül a legnagyobb hangmagassággal tervezte.
  • Egyedi fejhallgató monitor szekció zenészek számára
  • A KORG MW-2408 az egyetlen keverő a kategóriájában, amelyik rendelkezik Mute csoportokkal.
  • A nyolcfoglalatos konfigurációnak köszönhetően a SoundLink ideális felvételek készítéséhez, akár élő zenei keveréshez, templomi szertartások különböző részeihez vagy színházi előadások felvételeihez.
  • Peter Watts kifinomult stúdióminőségű kompresszorát minden mikrofoncsatornán egyetlen gomb vezérli.
  • Szuper hasznos részletek, mint visszacsatolt vezérlőrendszer, aki az osztály legjobbja, minden fő kimenet XLR csatlakozóval, 31 sávos spektrumanalizátor, és meghosszabbított szünetrendszer
  • A KORG MW-2408 20 híres Korg 32 bites digitális effektet kínál memóriával.
  • Prémium komponensek, beleértve a Velvet Sound A/D és DAC-okat, valamint a selymesen sima, hosszú élettartamú ALPS csúszó- és forgópotenciométereket.

Az új HiVolt mikrofon-előerősítő alacsony zajszintet és nagy headroom-ot biztosít

Amikor a "White Album", Rihanna "Rated R" és "Loud", a "Goodbye Yellow Brick Road" és szó szerint több száz más ismert albumot hallgatsz, a Trident legendás keverőpultjainak hangját hallod. Peter Wattsnak fontos szerepe volt a Trident technológia tervezésében. Ma már az előerősítők, EQ-k és dinamikus processzorok ugyanezt a gazdag és meleg hangzást hozza az általa tervezett termékekbe. A Hivolt MIC-előerősítők a legnagyobb hangmagasságot nyújtják bármely analóg vagy digitális keverő hasonló áron (16,5 V belső feszültség, még a sztereó csatornákon is, ahol más keverők még kevesebb hangmagassággal rendelkeznek). Meleg és zenei hangzásuk van.

KORG effektek

Az általános processzorchipek helyett a SoundLink keverők a KORG saját csúcstechnológiás digitális effektchipjét használják, a KORG több évtizedes tapasztalatára építve. Huszonnégy ultra-realisztikus digitális effekt. Mind a hat reverb effektnek van egy "WARM" nevű alternatív változata - a régi Korg felhasználók elmondhatják, hogy ez nagyon hasznos. A KORG MW-2408 összes effektjének paraméterei szerkeszthetők, menthetők és aktiválhatók az opcionális lábkapcsolóval. Ezenkívül egy teszthang-generátor is rendelkezésre áll a beépített 24 sávos spektrumanalizátorral való használathoz. Ez egy másik exkluzív megoldás, amelyet csak a SoundLink sorozatú keverőkben találsz ebben az árkategóriában.


Paraméterek

Típus

Típus Digitális
Effektek Effekt egységgel
Integrált effektusok száma 20 ×

Csatorna tulajdonságai

Mute 21 ×
Pan/bal 16 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Beépített hangkártya USB porttal, Fantom tápegység + 48V, Feszültség potenciométerek

Bemenetek

Jack 3,5 mm 1 ×
6,3 mm jack 24 ×
XLR 17 ×

Kimenetek

6,3 mm jack 12 ×
XLR 6 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Kód:  KRG86a24
Termékszám:  KRMW2408
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20