Oldal frissítése

Korbo 40 Twist

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Korbo 40 Twist

A 18 építőelemből álló Korbo 40 Twist kis tervezőknek készült, akik szeretnék felépíteni saját, gönyörű színekben pompázó mechanikus gépüket. Ez a gondolkodás és az építés alapja. A játék alapja a gondolkodás, tervezés, építkezés és a mozgásba hozás. A gyermek saját magát ösztönzi a gondolkodásra és a kísérletezésre, mert csak az egyes alkatrészek megfelelő összekapcsolása teszi lehetővé, hogy a tervezett gép megmozduljon. Ezeken a projekteken keresztül a kis tervezők fejlesztik azt a képességet, hogy megértsék a fizika törvényeit. Az alapkészletből 2 projektet lehet összeállítani, de a gyerekek fantáziája és leleményessége számára nincsenek határok. 3 éves kortól ajánlott.

Főbb jellemzői

  • Az alkatrészek egyszerű csatlakoztatása
  • A gondolkodás és a kísérletezés játéka
  • A leleményesség fejlesztése
  • Meg kell érteni a fogaskerekek használatát a gépek világában 
  • Megkülönböztetethető élénk színek
  • 40 darab alkatrész van a csomagban
  • 8 viaszos húr
  • Használati utasítás

A építés menete

A készlet alapját a speciális támaszok, a lánckerék, a hengerek, a csatlakozók és a mozgatható csapok összekapcsolásának elve képezi. Tartalmazza az összeszerelésre vonatkozó utasításokat, például hűtőt, gőzgépet és körhintát állíthatsz össze. A készlet összesen 40 db komponenst és 8 viasz húrt tartalmaz. Ezzel a készlettel minden 18 Dog és 18 Quad projekt megvalósítható.

    A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

    Kód:  HRAif2249
    Termékszám:  5906395455065

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05