Oldal frissítése

Korbo 18 Quad

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Korbo 18 Quad

A 18 darabból álló Korbo 18 Quad készlet az olyan kis tervezők számára készült, akik szeretnék felépíteni saját, gönyörű színekben pompázó mechanikus gépüket. A játék alapja a gondolkodás, tervezés, építkezés és a mozgásba hozás. A gyermek saját magát ösztönzi a gondolkodásra és a kísérletezésre, mert csak az egyes alkatrészek megfelelő összekapcsolása teszi lehetővé, hogy a tervezett gép megmozduljon. Ezeken a projekteken keresztül a kis tervezők fejlesztik azt a képességet, hogy megértsék a fogaskerekek használatát a mechanikában. Elvileg a játékban 20 projektet lehet összeállítani, de a gyermekek képzelőerejét és leleményességét semmi sem korlátozza.. 3 éves kortól ajánlott.

Főbb jellemzők

  • Az alkatrészek egyszerű csatlakoztatása
  • A gondolkodás és a kísérletezés játéka
  • A leleményesség fejlesztése
  • Meg kell érteni a fogaskerekek használatát a gépek világában 
  • Megkülönböztetethető élénk színek
  • 18 darab alkatrész található a csomagolásban
  • A dobozt akár egy kirándulásra is elviheted
  • Használati utasítás

A építés menete

A készlet alapját a speciális támaszok, a lánckerék, a hengerek, a csatlakozók és a mozgatható csapok összekapcsolásának elve képezi. A készlet 18 darab alkatrészt tartalmaz. A Piesek készlettől csak a színében különbözik.

    A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

    Kód:  HRAif2248
    Termékszám:  5906395455010

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15