Oldal frissítése

Korbo 124 Turbino

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Korbo 124 Turbino

A Korbo 124 Turbino, egy 124 építőelemből álló játékszett, ifjabb és idősebb tervezők számára egyaránt ajánlott, akik szeretnék megépíteni saját mechanikus gépeiket - szó szerint minél sokszínűbben. A gondolkodás, az építés és a mozgatás elvein alapuló játék minden gyermeket - és felnőttet - gondolkodásra és kísérletezésre ösztökél, mert csak az elemek által létesített tökéletes kapcsolat garantálhatja, hogy az egész gép működni fog. Ezeken az egyedi projekteken keresztül a kis építészek sokféleképpen fejleszthetik a fogaskerekek mechanikában beötöltött szerepéről alkotott ismereteiket. Papíron - elvileg - 20 féle projekt valósítható meg az építőszettel, de az egész csak a gyermekek képzelőerején és találékonyságán múlik. A termék használata 4 éves kortól ajánlott.

A termék legfontosabb jellemzői:

  • Egyszerűen csatlakoztatható eszközök
  • Gondolkodásra és kísérletezésre ösztönöz
  • Fejleszti a találékonyságot
  • Segít megérteni a fogaskerekek mechanikában betöltött szerepét
  • Könnyedén megkülönböztethető, telt színek
  • 124 építőelem
  • Extra, hengeres elemek a magasabb épületek építéséhez
  • Használati útmutatóval

A szerkezet működésben.

A szett elvi alapjait a különleges támasztóelemek, fogaskerekek, hengerek, csatlakozók és mozgatható tűk összekötése és együtt való mozgatása alkotják. A szett 124 építőelem tartalmaz. Lehetőség nyílik továbbá arra is, hogy további projekteket kössünk össze egymással. A hengeres elemek lehetővé teszik szélmalmok, autómosók és egyéb intézmények és gépek felépítését.

    A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i  a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban jelenlevő jogi normának és szabályozásnak.  A termék természetesen CE konformitási minősítéssel is rendelkezik.

     
    Kód:  HRAif2251
    Termékszám:  5906395455058

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15