Oldal frissítése

Koogeek Baby Digital Tester

Koogeek Baby Digital Tester

Intelligens baba lázmérő

A Koogeek KSBT1 bébi lázmérő lehetővé teszi a baba hőmérsékletének monitorozását közvetlenül a mobiltelefonodon egy speciális mobilalkalmazással, amely figyelmeztet is, ha a hőmérséklet a küszöbérték fölé emelkedik. A készülék könnyen a baba testéhez rögzíthető egy rendkívül gyengéd orvosi géltapasz segítségével.


Koogeek KSBT1 baba lázmérő főbb jellemzői

  • A baba testhőmérsékletének pontos mérése
  • Nagyon alacsony mérési hibahatár ± 0,05 ° C
  • Rugalmas szonda
  • Be-, és kikapcsolás a hőmérőt rázva
  • Az adatokat a Koogeek használatával összesíthetjük a Bluetooth segítségével
  • iOS és Android készülékekhez is alkalmas
  • Tápegység: 1 x CR2032 3V elem
  • Akkumulátor élettartama akár 6 hónap

Nagyon pontos hőmérsékletmérés

Az okos Koogeek lázmérő lehetővé teszi a baba hőmérsékletének pontos meghatározását ± 0,05 ° C-os tűréshatárral, így sokkal pontosabb, mint egy hagyományos orvosi lázmérő. A készülékben a hőmérsékletre vonatkozó információkat akár 7 napig tárolhatjuk, vagy közvetlenül az Apple Health-re küldhetjük. A készülék áramellátásáról akár 6 hónapig gondoskodik a CR2032 elem.


Intelligens Koogeek alkalmazás 

A vezeték nélküli Bluetooth technológiát használva párosíthatjuk a lázmérőt a mobilkészülékünkkel. A Koogeek mobilalkalmazás segítségével nyomon követhetjük a csecsemő aktuális hőmérsékletét, melyet a telefon kijelzőjén meg is jelenít akár 10 méteres távolságból, illetve figyelmeztetést küld, ha a küszöbérték felett van.


Paraméterek

Típus

Típus Érintős
Használat módja Hónaljban

Speciális funkció

Különleges funkció Mobilalkalmazással
Kód:  KOOCV120
Termékszám:  KSBT1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15