Oldal frissítése

Xavax "Lucie"

4,3 55 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xavax "Lucie"

A Xavax "Lucie" konyhai mérleg egy digitális eszköz, amely különböző ételek készítésénél, sütésénél, adagolásánál segíti munkáját a konyhában. Ultra lapos és formatervezése sikeres - nem szégyeníti meg konyháját. Fő része kiváló minőségű biztonsági üveggel van ellátva, ami négy nagyon pontos szenzorral van alátámasztva, melyek biztosítják a pontos mérést maximálisan 1 gramm eltéréssel.  
Xavax mérleg tara funkcióval, automatikus kikapcsolással, alacsony elemfeszültség és túlterhelés kijelzéssel, érintőképernyős vezérléssel rendelkezik. A mérési eredményeket könnyen leolvashatja az LCD kijelzőről. A mérleg maximális terhelése 3000 gramm, mely elegendő a konyhai használatra. Karbantartása nagyon egyszerű - csak törölje le a mérlegelés területét, és kész. A gumitalpak rögzítik a mérleget - tehát nem csúszik el a munkalapon. Két mértékegységet támogat - a grammot és az unciát - amelyek között szabadon lehet váltani. A feszültséget a CR2032 elem biztosítja, melyet tartalmaz a csomag.
Paraméterek és specifikációk :
Sorozat:
Lucie
Típus:
konyhai
digitális
Kivitelezés:
ultra lapos - 1.43 cm.
Vezérlés:
LCD
Pontosság:
1 g.
Anyaga:
minőségi biztonsági üveg
Szenzorok:
4
Maximális terhelés:
3000 g.
Funkciók és tulajdonságok:
tara funkció
automatikus kikapcsolás
alacsony elemfeszültség és túlterhelés
érintőképernyős vezérlés
könnyen olvasható LCD kijelző
egyszerű karbantartás
gumitalpak
Egységek:
gramm és uncia
Áramellátás:
1 x CR2032

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Méret

Szélesség 20 cm
Magasság 1,5 cm
Mélység 20 cm
Kód:  WY272e5
Termékszám:  92694
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15