Oldal frissítése

Konfetti szóró rózsaszirmokkal

4,5 4 értékelés

Konfetti szóró rózsaszirmokkal

A bulihoz szükséges kiegészítők már úton vannak. Az étkezőasztal csak úgy roskadozik a gyümölcsök, szendvicsek, sütemények és desszertek súlya alatt, mindezt pedig a színes girland teszi teljessé. Azonban valami hiányzik. A konfetti! Tedd jobbá a szórakozást kilövellő konfettivel. A tubus romantikus rózsaszirom konfetti darabkákat tartalmaz, amelyekkel könnyedén és önfeledten dekorálhatod ki az összejövetel helyszínét. Vess véget az unalmas díszítésnek és élvezd a nagyszerű szórakozást a rózsaszínű kilövellő konfettivel.

A rózsaszínű rózsaszirom kilövő játék konfetti készlet főbb jellemzői

  • Kilövellő tubusos rózsaszirom konfetti
  • A tubus 40 cm hosszú
  • 6 méteres távolságra lövi ki a konfettit
  • Ideális az ünnepléshez, bulikhoz, esküvőkre és más fontos eseményekre
  • A tubusban romantikus rózsaszirom konfetti rejtőzik
  • Egyszerű és biztonságos használat

Ideális kiegészítő az esküvőre vagy a bulira

A kilövellő tubusban található konfetti leginkább az esküvői ünneplés és a születésnapi köszöntés alkalmával ideális. Az egyszerű és biztonságos használatnak köszönhetően könnyedén ellőheted a rózsaszínű konfettit akár 6 méteres távolságba is. Semmi sem állhat a kifogástalan ünneplés útjába.

Használati útmutató:
Tartsd a tubust stabilan a felső részen, míg a tubus alsó részével célozz a kívánt irányba. Enyhén csavard meg a tubus alját a konfetti kilövéséhez. Biztonsági okokból kifolyólag soha ne célozz a konfettivel a közeledben lévő emberekre vagy állatokra.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Tulajdonságok

Típus Konfetti
Használat Kilövős
Alak Szirmok
Kód:  HRAif11800
Termékszám:  5901157437938

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10