Oldal frissítése

Kodak tok a Printomatic számára

Kodak tok a Printomatic számára

Aggódsz a Kodak Printomatic instant fényképezőgéped miatt utazás közben? Ne tedd, a Kodak tok ugyanis gondoskodik a biztonságáról! A csomagban található vállpánttal mindig magaddal viheted a fényképezőgépet. A tok kellemes textil anyagból készül. A fő rekesz mellett a tok belsejében is található egy kisebb zseb tartalék film számára. Több színváltozatban kapható: fekete, szürke és kék színekben elérhető.

A Kodak Printomatic tok legfontosabb jellemzői

  • Kellemes textil anyag
  • Párnázott tok 
  • Vállpánttal
  • Praktikus cipzáras rögzítés
  • Három színváltozatban kapható - fekete, szürke és kék

A praktikum elsődleges szempont

A tok belseje párnázott, amely megakadályozza a készülék sérülését a külső behatások és leejtés esetén. A tok cipzáras rögzítésű, egyetlen mozdulattal nyitható. Tehát garantáltan nem mulasztasz el egyetlen lehetőséget sem. Semmit sem bíztak a véletlenre, hiszen a tok belsejében, a fő rekesz mellett megtalálható egy kisebb zseb is. Ide lehetőséged van elhelyezni egy extra filmet vagy egy már elkészült képet. Tedd be a Printomatic fényképezőgéped a tokba, és már indulhatsz is, a kalandok már várnak!

Paraméterek:
Méretek: 9 × 15 × 3,5 cm
Belső méretek: 8 × 14 × 3 cm

A csomag tartalma:
Kodak Printomatic tok
Nyakpánt

Kód:  PLR051np
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10