Oldal frissítése

Kodak 305

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kodak 305

Fotónyomtató megfelelő megoldás a minőség és a sebesség, valamint a vállalkozások számára. Nyomtató kimagasló nyomtatási minőséget két méretben és kivitelben (fényes és matt). Az egyik jéről lehet nyomtatni két formátumban Fotók - 10 x 15 cm-es vagy 15 x 20 cm. Ügyfél egy választási lehetőség, minimális szolgáltatás kiépítését. Papíron KODAK egyedülálló XTRALIFE II képek éles, tiszta és jól látható. Ez nyomatok ellenállnak a ujjlenyomatokat, port és a vizet. Megfelelő tárolási körülmények, nyomatok tart életben.
Nyomtatása a felbontása 300 dpi ellenáll még az igényes ügyfelek és a nyomtatási méret 10 x 15 cm-es nyéllel 11,4 másodperc alatt. A nyomtatási minőség nem veszélyezteti semmi. A rendszert úgy terveztük, hogy minimálisra csökkentsék a befolyása a por területen. De megtartja a hatékony légáramlást és így hűtik az egész gépet. A design találékonyság tükröződik egy egyszerű vezérlő, és a média csere.

Kód:  SB802
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10