Oldal frissítése

Kobo Stylus 2

27 590 Ft

Kobo Stylus 2

Leegyszerűsítenéd az érintőképernyős készülékkel való munkát, írást és rajzolást? Ez a célszerű KOBO stylus nem tud egyszerre több ujjal érintéses gesztusokat végrehajtani, azonban az ujjakhoz képest lényegesen pontosabb. Aktív technológiája olyan további funkciókat támogat, mint például cserélhető hegy, így az érintőképernyős eszköz vezérlése mellett elektronikus dokumentumok aláírására, grafikai munkákra és egyéb tevékenységekre is használható. A kiegészítő funkciók használatához elem szükséges. A stylus pen rendszeres feltöltése USB-C csatlakozással lehetséges. Ezen KOBO stylus alkalmas az érintőképernyős eszközökkel való hatékonyabb munkavégzésre.

Érintőceruza Kobo Stylus 2 ...

A hasznos Kobo Stylus 2 érintő ceruza legfontosabb jellemzői

  • A praktikus KOBO aktív érintőceruza az ujjal történő vezérléshez képest nagyobb pontosságot kínál
  • A töltés USB-C csatlakozón keresztül történik
  • Ez egy ebook olvasóhoz készült érintő toll
  • Android operációs rendszerrel működik együtt
  • A hegy előállításához használt anyag: polyacetal (POM)
  • A cserélhető hegy lehetővé teszi, hogy a tollat a saját igényeidhez igazítsd
  • E KOBO stylus hossza: 154,6 mm
  • A termék súlya: 13 g

KOBO érintő ceruza - kényelmesebb munkavégzés

Ez a hasznos KOBO érintőceruza ebook olvasóhoz alkalmas, kapacitív képernyős eszközökkel működik, és képes a klasszikus papírmunkát egészen hűen utánozni. Android operációs rendszert kezel. Az érintőceruza hegyének anyaga polyacetal (POM). Az edzett poliacetál hegy csökkenti a kijelzővel való érintkezéskor fellépő súrlódást, így természetes és kényelmes írási élményt biztosít.

Utazásbarát méret

A nagyszerű KOBO stylussal különösen értékelni fogod a kijelző kényelmes és intuitív kezelését. A legjobb választás mindazok számára, akik kreatívan szeretnék használni készüléküket rajzolásra, írásra, szövegkiválasztásra és játékra. A cserélhető hegy lehetővé teszi, hogy a stylust saját igényeidhez igazítsd. Ezen KOBO stylus toll hossza 154,6 mm. A termék tömege 13 g.

Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Ebook olvasóhoz
Kompatibilitás Android

Hegy

Technológia Aktív
Anyag Polyacetal (POM)

Tulajdonságok

Funkciók Cserélhető hegy

Méret & súly

Hossz 154,6 mm
Súly 13 g

Töltés módja

Csatlakozás USB-C
Kód:  KOBOc1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  N605-AC-BK-S-PN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05