Oldal frissítése

Kobo Libra H20 Black

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kobo Libra H20 Black

A hagyományos nyomtatott könyveket semmi sem helyettesítheti, azonban más lehetőségek is elérhetőek az olvasáshoz. A Rakuten Kobo Libra H20 Black e-book olvasó Téged is lenyűgöz hatalmas, 7"-es kijelzőjével, amely alkalmas az olvasáshoz illetve a grafikus dokumentumok megtekintéséhez is. Az E-Ink háttérvilágítású kijelző kíméletes a szem számára, mivel a kijelző a ComfortLight PRO technológiát alkalmazza, így csökkenti a szem fáradását okozó kékfény kibocsátást. A Rakuten Kobo Libra H20 e-bookolvasót alacsony energiafogyasztás jellemzi és 1200 mAh-s kapacitásának hála több hétig üzemképes. Nagyra értékelheted a kijelző állítható háttérvilágítását a napsütéses napokon vagy éjjel. A 7,81 GB-os belső memóriájában olyan sok könyv fér el rajta, hogy nem is tudod majd eldönteni, mit olvass el először a Rakuten Kobo Libra H20 Black könyvolvasón.



A Rakuten Kobo Libra H20 Black e-könyv olvasó legfőbb jellemzői

  • A Rakuten Kobo Libra H20 könyvolvasó vezeték nélkül kapcsolódik az internethez Wi-Fi-n keresztül, vagy a számítógéphez mikro-USB-n keresztül
  • IPX8 vízálló kialakítás
  • Horizontális és függőleges olvasás lehetősége
  • 7"-es kijelzőátló
  • A TypeGenius funkciónak köszönhetően 12 különböző betűtípus közül választhatsz 50 stílusban
  • Az EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR formátumok támogatása
  • A Rakuten Kobo Libra H20 E-ink képalkotó technológiát alkalmaz
  • Lehetőség a kijelző fényerejének beállítására
  • A 7,81 GB-os memória több mint 6000 mű befogadására képes
  • Rendkívül gazdaságos könyvolvasó hetekig tartó akkumulátor élettartammal
  • Rakuten Kobo Libra H20 e-book olvasó ComfortLight PRO rendszerrel, amely csökkenti a kijelző kékfény kibocsátását
  • Elegáns fekete színű dizájn

A Rakuten Kobo Libra H20 e-book olvasón sok könyv fér el

Helyezkedj el kényelmesen és élvezd a kedvenc könyved olvasásának zavartalan élményét. A Rakuten Kobo Libra H20 e-könyv olvasó Téged is lenyűgöz nagy, 7,81 GB-os kapacitásával, amelyen több mint 6000 e-book fér el. A 7-"es kijelző nagyszerű az olvasáshoz, ugyanakkor a Rakuten Kobo Libra H20 készülék kézben tartása igazán kényelmes. Az oldalak megfordítása illetve a fektetett vagy portré módban történő olvasási módok is hozzájárulnak a kényelmes olvasás élményéhez.


Rakuten Kobo Libra H20 gazdaságos e-könyv olvasó számos formátum támogatásával

A Rakuten Kobo Libra H20 e-book olvasó működése rendkívül gazdaságos, így egyáltalán nem szükséges amiatt aggódnod, hogy a legjobb részek olvasása közben lemerülne. Egyetlen töltéssel több hetet tölthetsz a kedvenc történeteid olvasásával. A Rakuten Kobo Libra H20 e-book olvasó nagy előnye, hogy széleskörű elektronikus formátumokkal kompatibilis, mint például a HTML, PDF, MOBI, EPUB, TXT és az RTF.


Rakuten Kobo Libra H20 vízálló könyvolvasó IPX8 védelemmel

A Rakuten Kobo Libra H20 könyvolvasót magaddal viheted a strandra és a medencéhez is. Mivel megfelel az IPX8 szabványnak, a Rakuten Kobo Libra H20 készüléke 2 méter mélységig történő vízbe merítés esetén 60 percig vízálló.


Válassz könyvet pontosan a hangulatodnak megfelelően

Amikor készen állsz az olvasásra, a Rakuten Kobo Libra H20 könyvolvasón az eBookstore Kobo a hét minden napjának minden percében vár rád. Több mint 6 millió könyv közül választhatsz, az olvasnivalót pedig kiválaszthatod az aktuális hangulatodnak illetve a ráfordítani kívánt időnek megfelelően. Emellett kölcsönözhetsz könyveket az Ebooks integrált könyvtárából is*, amely az ingyenes Pocket felhasználói fiókkal lehetővé teszi az online cikkek olvasását.

*Az OverDrive csak bizonyos országokban érhető el. Az e-könyvek elérhetősége a könyvtár helyétől függően változhat.


Rakuten Kobo Libra H20 e-könyv olvasó ComfortLight rendszerrel

A Rakuten Kobo Libra H20 olvasó egyik legfőbb előnye vitathatatlanul az állítható ComfortLight PRO rendszer, amellyel még éjjel is élvezheted az olvasást a csökkentett kékfény kibocsátással. Ez azt jelenti, hogy csökkentheted a Rakuten Kobo Libra H20 könyvolvasó fényerejét és folytathatod a lenyűgöző történetek olvasását anélkül, hogy az bárkit zavarna.


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 7 " (17,78 cm)
Kijelző világítás Igen
Felbontás - pixel Full HD 1680 × 1264

Támogatott formátumok

Támogatott formátumok PDF, MOBI, EPUB, HTML, TXT, RTF, CBR, CBZ, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF

Nyelv

Felhasználói felület nyelve Angol, Német, Francia, Spanyol

Funkciók

Akkumulátor kapacitás 1 200 mAh

Memória

Belső memória 8 GB

Kommunikáció és portok

Vezeték nélküli WiFi
Csatlakozók Micro USB

Konstrukció

Szín Fekete
Szélesség 144 mm (14,4 cm)
Magasság 159 mm (15,9 cm)
Mélység 7,8 mm (0,78 cm)
Tömeg 192 g

Márka/modell

Márka Kobo
Modell Libra H20
Kód:  KOBOa3
Termékszám:  N873-KU-BK-K-EP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15