Oldal frissítése

Knowledge is Power Decades - PS4

4,0 2 értékelés

Knowledge is Power Decades - PS4

63%

A generáció egyik legjobb kvízjátéka most újra itt van, új kérdésekkel és szórakoztató minijátékokkal. Ha élvezted az előző játékot, akkor ezt is mindenképp ki kell próbálnod.

Knowledge is Power Decades

Juss előnyhöz ellenfeleiddel szemben a vadonatúj játékokkal, amelyek segítségével zárolhatod az ellenfeleid képernyőjét, kifütyülheted a válaszaikat, és még sok más.

Knowledge is Power Decades

A négy új kihívással az érintőképernyőhöz lehetőséged lesz az idősíkok megkeverésére az időorientált üzemmódú támadáshoz.

Knowledge is Power Decades

Szórakozás akár 6 játékos számára

Akár hat játékos küzdhet meg több ezer egyedi kérdés megválaszolásában, tematikus környezetben, és nyolc egyedi karakter közül választhatja ki a sajátját. Útközben a Piramis csúcsa felé rengeteg retro személyiséggel találkozhatsz, a gamer lányoktól kezdve a hiphop-mániásokig. 

Knowledge is Power Decades

Teszteld le a kulturális ismereteidet

Elég tudással rendelkezel ahhoz, hogy ebben az exkluzív kvízjátékban a PlayLink sorozatából a csúcsra kerülj? Teszteld a popkulturális tudásodat az előző évszázad 80-as éveitől egészen a mai napig ebben a szórakoztató és őrült játék show-ban, amely mindenki számára ideális, aki okostelefonját vagy tabletét használja vezérlőként. 


Paraméterek

Műfaj

Műfaj Logikai, Party

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Helyi megosztott / osztott képernyő

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX438d
Termékszám:  PS719770817
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05