Oldal frissítése

K'NEX elektromos hullámvasút

Kiegészítők a termékhez

K'NEX elektromos hullámvasút

K'NEX szórakoztató építőjáték készlet minden izgő-mozgó fiú és lány részére! Garantáltan megszabadulsz az unalomtól ezzel a különleges szórakoztató játékkal.

Ez az egyedi hullámvasút készlet órákra lefoglalja majd gyermeked.  A kocsik lenyűgöző sebességgel száguldanak a síneken lefelé ezzel egy akció- és adrenalindús játékélményt kínálva!

Főbb jellemzők:

  • Kreatív készlet minden gyermek számára
  • Egyedi hullámvasút
  • Készségfejlesztő és ösztönzi a képzelőerőt
  • Az összeszerelt pálya magassága 91 cm
  • Működése elemekkel (2db. AA elem) 
  • Akciódús játékélményt biztosít
  • Hosszú élettartam

Minőségi termék

Ez a kreatív szett nem csupán szórakoztató, hanem fejleszti a gyermek képzeletét, gondolkodását. Mindemellett ösztönzi a gyermekek kreativitását és ügyességét. A készlet jó minőségű anyagokból készült, ennek köszönhetően hosszú élettartamra tett szert.

Első a biztonság

A játék megfelel az Európai Parlament 2009/48 / EK és a Tanács 2009 június 18-ai a játékok biztonságáról szóló rendeletének, továbbá összhangban áll a cseh szabályozással. Természetesen CE- megfelelőségi nyilatkozattal ellátott.

 
Kód:  HRAif0209
Termékszám:  744476170408

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20