Oldal frissítése

KNEIPP Regeneráló, tisztító tej 200 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KNEIPP Regeneráló, tisztító tej 200 ml

 KNEIPP Naturkosmetik tisztító tej

A Naturkosmetik természetes minősített kozmetikumok az érett bőr számára. Számos természetes olajat valamint palástfű kivonatot tartalmaz, amely alaposan megtisztítja, regenerálja, hidratálja, táplálja a bőrt és biztosítja a szükséges védelmet a külső káros hatásokkal szemben. A krém felfrissíti a bőrt, és selymes, lágy érzést biztosít. A gyengéd természetes összetételnek köszönhetően a készítmény érzékeny bőrre isalkalmas. A bőr alapos és gyengéd tisztítása az egészség és szépség alapja!

A Naturkosmetik szigorú teszteken és pontos gyártási folyamaton ment keresztül. Saját NaTrue tanúsítással rendelkezik, amely garantálja a minőséget és azt is, hogy a gyártás során csak természetes alapanyagokat használtak vegyi anyagok nélkül. A minőségi kozmetikumok természetes és szerves anyagokat tartalmaznak, enyhe gyártási folyamatok és ökológiai eljárások útján készülnek, és nem tesztelték állatokon. A kompozíció nemtartalmaz szintetikus illatokat vagy színezékeket, paraffinokat, szilikonolajokat vagy géntechnológiával módosított összetevőket. A Naturkosmetik kozmetikumok garantálják a magas minőséget!

A Naturkosmetik tisztító krém gyorsan és finoman megtisztítja a bőrt, egységesíti a tónusát és egyedülálló ragyogást biztosít. Rendszeres használat után a bőr szép sima, rugalmas és láthatóan ragyogóbb lesz. A krém védi a bőrt a korai öregedés ellen, hidratálja azt növényi dextrinnel, stabilizálja a bőr védő rétegeit, aktiválja a bőr saját regenerációs folyamatait és hatékonyan regenerálja a bőr gátját növényi szterinekkel. Abőr selymesen puha, rugalmas és hidratált lesz. Kezeld a bőröd természetes kozmetikumokkal, amelyek tökéletesen megtisztítják és felkészítik a következő sminkre vagy egy éjszakai pihenésre!
Hatóanyagai:

  • Palástfű - antioxidáns, amely védi a bőrt a korai öregedéstől, hidratálja és táplálja azt.
  • E-vitamin - biztosítja a bőr táplálását, a szükséges erőt és védelmet a szabad gyökök ellen.
  • Mandulaolaj - hidratálja, nyugtatja, regenerálja és selymes puhaságot biztosít a bőr számára
  • Jojobaolaj - regeneráló hatású, biztosítja a bőr táplálását és erősíti a védelmet.
  • Glicerin - hidratálja a bőrt mélységében.
  • Bergamott, citrom, menta, napraforgó és geránium olaj -, hogy a bőr a szükséges puhaság, rugalmasság és a tápanyagokat biztosítsák

Skin Type:
Minden típusú érett bőr, beleértve az érzékeny bőrt is.
alkalmazás:
Használd reggel és este egy kozmetikai szivaccsal az arc, a nyak és a dekoltázs területén. Tisztítás után öblítsd le a bőrt langyos vízzel.
Térfogat:
200 ml


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  PLK003
Termékszám:  4008233123813
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15