Oldal frissítése

KNEIPP Regeneráló intenzív szérum 30 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KNEIPP Regeneráló intenzív szérum 30 ml

KNEIPP Naturkosmetik Intenzivní sérum

A Naturkosmetik arcápoló szérum a hitelesített természetes kozmetikumok közé tartozik, amelyet érett bőrre fejleszetettek ki. Különböző természetes olajokat és hatóanyagokat, valamint palástfű kivonatot tartalmaz, amely regenerálja, hidratálja, és táplálja a bőrt, valamint védi a külső káros hatásokkal szemben. A szérum csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt, és selymesen simává varázsolja. Gyengéd és természetes összetételének köszönhetően a termék az érzékeny bőrre is alkalmas. Kényeztesd bőröd jó minőségű szérummal, hogy hosszú ideig természetesen fiatal maradjon!

A regeneráló Naturkosmetik termékek szigorú tesztelésen és precíz gyártási folyamaton mennek keresztül. NaTrue tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely garantálja a minőséget valamint azt, hogy az előállításhoz kizárólag természetes összetevőket használnak, kémiai anyagok nélkül. A minőségi kozmetikumok természetes és organikus anyagokat tartalmaznak, amelyek kíméletes és környezetbarát termelési folyamatokon mennek keresztül, és nem tesztelik őket állatokon. A készítmény nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat illetve színezékeket, paraffinokat, szilikonolajokat és genetikailag módosított összetevőket. A Naturkosmetik termékei magas színvonalat garantálnak!

A Naturkosmetik arcápoló szérum gyorsan és kíméletesen ápolja a bőrt, egyeségesíti tónusát és egyedi módon ragyogóvá varázsolja. Rendszeres használatával a bőr sima, rugalmas és láthatóan ragyogóbb lesz. A szérum védi a bőrt az idő előtti öregedéstől, növényi dextrin tartalmának köszönhetően hidratáló hatással bír, stabilizálja a bőr védőrétegét, aktiválja a bőr saját regenerációs folyamatait és a növényi szterinek használatával hatékonyan regenerálja a bőr védőgátját. A bőr selymesen puha, rugalmas és hidratált lesz. Kényeztesd bőröd természetes kozmetikumokkal, amely meghosszabbítja fiatalságát!
Aktív hatóanyagai:

  • Palástfű - antioxidáns, amely védi a bőrt a korai öregedéstől, hidratálja és táplálja azt.
  • E-vitamin - táplálást biztosít a bőrnek, valamint a szükséges erőt és védelmet a szabad gyökök ellen.
  • Mandulaolaj - hidratálja, nyugtatja, és mélyen regenerálja a bőrt, valamint selymes puhaságot kölcsönöz számára.
  • Glicerin - mélyen hidratálja a bőrt.
  • Olívaolaj - regeneráló hatását, hatékonyan nyugtatja és puhítja a bőrt.
  • Bergamott, citrom, borsmenta és geránium olaj - puhaságot, rugalmasságot és megfelelő táplálást nyújtanak a bőrnek.

Bőrtípus:
Minden típusú érett bőrre alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.
Alkalmazása:
Használd reggel és este a megtisztított és tonizált arcbőrön, nyakon és a dekoltázson. Használhatod önmagában vagy 24-órás krém használata előtt. Smink alá is felviheted.
Kiszerelés:
30 ml



Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  PLK005
Termékszám:  4008233123752
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05