Oldal frissítése

Kneipp Ízület- és Izomlazító Fürdőolaj 100 ml

4,8 65 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kneipp Ízület- és Izomlazító Fürdőolaj 100 ml

Fáradt vagy és fájnak az izmaid? Kényeztesd magad egy nyugtató és regeneráló fürdővel! Ez a fürdőolaj nyugtató és pozitív hatással van a zúzódásokra és a duzzanatokra, valamint oldja a feszültséget az izmokban és az ízületekben. Ez a fürdőolaj energetizálja a testet és újra aktiválja azt. A relaxáció és a lelki egyensúly érzése a fürdő után is hosszú ideig elkísér majd. Bőröd sima, rugalmas, táplált és remek illatú lesz. Hagyd, hogy elragadjanak a Kneipp fürdőolaj megnyugtató hullámai!

Kneipp působí. Přirozeně!

Természetes fürdőolaj

  • Nővényi eredetű aktív hatóanyagokat tartalmaz
  • Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva
  • Nem tartalmaz tartósítószereket, amelyek például allergiát okozhatnak
  • Nem tartalmaz olyan paraffinokat, szilikonokat vagy ásványi olajokat, amelyek negatív hatással lehetnek a környezetre
  • Tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve
  • Nem tesztelték állatokon
  • A Kneipp márka a jövő fenntarható fejlődését támogatja

Aktív hatóanyagok:

  • Árnika kivonat - hatékonyan tünteti el a duzzanatokat és a véraláfutásokat, regeneráló és nyugtató hatással rendelkezik
  • Természetes cabreúva, rozmaring és fenyő ?illóolajok - nyugtatja a testet és az elmét, ellazítja az izmokat, újra energetizálja a testet

Alkalmazás:
Könnyedén használható. Csak önts a jelzésig olajat a zárókupakba, és add a 36-38 fokos folyó fürdővízhez. Az optimális fürdési idő 15-20 perc.

A fürdőolaj tulajdonságai:

  • Regenerálja a testet izomhúzódás után
  • Csökkenti az ízületi fájdalmakat
  • Minimalizálja véraláfutásokat és a duzzanatokat
  • Frissíti, puhítja és kisimítja a bőrt
  • Hozzájárul a bőr természetes védekező rendszeréhez

A fürdőolaj segít

A fürdőolaj megnyugtatja és harmonizálja érzékeidet, enyhíti idegességedet és feszültségedet, regenerálja és puhítja a bőrt. A fürdőlajok pótolhatatlan relaxációs elemei az izomláz és az általános testi fáradtság enyhítésének. A fürdőolajok helyreállítják a bőr természetes lipid szűrőit, és ezáltal hozzájárulnak a bőr természetes védekező rendszeréhez. Próbáld ki a relaxáció és kikapcsolódás csodálatos érzését! A kellemes relaxáció után tested és elméd készen fog állni a következő nap kihívásaira. 

A Kneipp márka

A Kneipp egy Német cég, amelynek tradíciói egészen 1891-ig nyúlnak vissza. 100%-os gyógynövény tartalmú vagy gyógynövény alapú természetes kozmetikumok és étrend-kiegészítők gyártására specializálódtak. A cég alapítója Sebastian Kneipp, egy Német pap volt, akinek holisztikus gondolkodásmódját ma már a természetes gyógyászat és a megelőző gyógyászat áttörésének tekintik. Kneipp szerint az egészséges életstílus filozófiája a víz, a gyógynövények, a diéták, a mozgás és a mentális jólét egyensúlyát tartalmazza és köti össze.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőolaj
Kód:  SG246
Termékszám:  4008233141473
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15