Oldal frissítése

Kneipp Hűsítő gél árnikával 200 ml

4,9 9 értékelés
Leárazás -15 %
2 970 Ft 3 490 Ft

Kneipp Hűsítő gél árnikával 200 ml

A Kneipp aktív gélje árnikával és hegyi fenyő kivonattal felfrissülést és enyhülést hoz az izmoknak fizikai aktivitást előtt és után egyaránt.  A gél árnika kivonatot, természetes rózsafaolajat és panthenolt tartalmaz. A termék nem csak sportolóknak vagy sportoláshoz ajánlott, hanem megterhelő fizikai munkához és mozgásszervi rendellenességek kezelésére és regenerációhoz is alkalmas. A balzsamot finoman masszírozd be az izmokba a fizikai aktivitás előtt vagy után. Az intenzív masszázs ellazítja az izmokat és segíti a regenerációt. 

A Kneipp hatásos. Természetesen!

  • Hatóanyagai növényi eredetűek
  • Bőrbarát, mely bőrgyógyászok által, klinikailag tesztelt
  • Allergiát kiváltó tartósítószer nélkül készült
  • Nem tartalmaz paraffinokat, szilikonokat és ásványi olajokat, amelyek negatív hatással vannak a környezetre
  • Kutatók által kidolgozott összetétel
  • Nem tesztelték állatokon
  • A Kneipp támogatja a fenntartható fejlődést

A Társaságról

A Kneipp 1891 óta működő, nagy hagyományokkal rendelkező német cég, amely természetes kozmetikumok és étrend-kiegészítők készítésére és forgalmazására specializálódott - 100%-ban növényi vagy növényi eredetű alapanyagokból. Az alapító a német Sebastian Kneipp pap volt, akinek holisztikus gondolkodása még ma is áttörésnek számít a természetes gyógyításban és megelőzésben. A Kneipp egészséges életmódfilozófiája magában foglalja a víz, gyógynövények, táplálkozás, mozgás és mentális egyensúly életünkben betöltött szerepét.

 

Összetétel

Aqua (Water), Alkohol, Panthenol, Menthol, Árnika, Montana virágkivonat, Pinus Mugo levélolaj, Pinus Pinaster olaj, Camphor, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélolaj, Eucalyptus Globulus levélolaj, Abies Sibirica olaj, Backhousia Citriodora levélolaj, Citrus Aurantium Dulcis narancshéj olaj, Limonene, Citral, Linalool, Parfüm (Fragrance), Glicerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide.

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Specifikáció Környezetbarát

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Kód:  TM254
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233119908
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10