Oldal frissítése

KNEIPP Gyerek sampon és tusfürdő - Tenger hercegnője 200 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KNEIPP Gyerek sampon és tusfürdő - Tenger hercegnője 200 ml

Változtasd a rendszeres fürdést varázslatos élménnyé, hagyd, hogy a Kneipp terméke hattyúháton röpítse kis hercegnődet a habokon. A kettő az egyben sampon és tusfürdő körömvirág-kivonatot és nyugtató panthenolt tartalmaz. Kifejezetten gyermekek számára fejlesztették ki. A kellemes illatú gél finoman tisztít és nagyon kíméletes a bőrhöz. A varázslat mesés erejének köszönhetően a fürdés és a hajmosás sokkal vidámabb lesz, ha kislányod úgy érzi, hercegnővé változott. Hajmosás után a haja szép tiszta és könnyen fésülhető lesz. A Naturkind sampon és gél segítségével gyermeked számára minőségi és kíméletes gondoskodást biztosíthatsz. A gél normál bőrre és gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas.

A 200 ml-es Kneipp Naturkind Tenger hercegnője gyerek sampon és tusfürdő fő jellemzői

  • Gyerek 2 az 1-ben sampon és tusfürdő
  • A Kneipp Tenger Hercegnője gélt  kifejezetten gyermekek számára fejlesztették ki
  • A sampon gyengéden mossa meg a gyerekek haját, és kíméletes a bőrhöz
  • A gyerekek imádni fogják a kellemes málna illatú sampont
  • A gél körömvirág-kivonatot és panthenolt tartalmaz
  • A Naturkind gél 3 éves kortól ajánlott

Használat:
Vidd fel a bőrre és a hajra, majd öblítsd le.

Bőrtípus:
Normál

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycol Disstearate, Panthenol, Rubus Idaeus Seed /Rapsberry) Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Calendula Officinalis (Rosemary( Leaf Extract, Limonene, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxypropyl Oxidized Starch Succinate, PCA Glyceryl Oleate, Glyceryl Oleate, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Citrid Acid, Sodium Lactate, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Urea, Sodium Phytate, Soidum Chloride, Soidum Succinate, Lacitc Acid, Tocopherol, CI 16255

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Típus Gyerek

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Kód:  SG64782
Termékszám:  4008233127972
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05