Oldal frissítése

KNEIPP Gyerek sampon és tusfürdő - Sárkányharcos 200 ml

5 2 értékelés
2 290 Ft

KNEIPP Gyerek sampon és tusfürdő - Sárkányharcos 200 ml

Legyen a mindennapos fürdetés egy szórakoztató élmény a Kneipp termékével. A 2 az 1-ben sampon és tusfürdő jojobaolajat és pantenolt tartalmaz, kifejezetten a gyermekek számára fejlesztették ki. A kellemes illatú készítmény nagyon gyengéd a gyerekek bőrével, kíméletesen tisztít. A Sárkányharcos tusfürdőnek köszönhetően a fürdés és hajmosás egy sokkal szórakoztatóbb élménnyé válik a kicsik számára. Használata után a gyermekek haja tiszta és könnyen kifésülhető lesz. A Naturkind sampon és tusfürdő minőségi és gyengéd ápolást biztosít a gyerkőcöknek. A termék normál bőrre 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Kneipp Naturkind Sárkányharcos gyermek sampon és tusfürdő 200 ml főbb jellemzői

  • 2 az 1-ben gyermek sampon és tusfürdő
  • A Kneipp gélt kifejezetten gyermekek számára fejlesztették ki
  • A sampon gyengéden tisztítja meg a gyerekek haját, és gyengéd a bőrrel
  • A kellemesen illatos Sárkányharcos sampont azonnal megszeretik a gyerekek
  • A gél jojobaolajat és pantenolt tartalmaz
  • A Naturkind gél alkalmas a normál bőrre és 3 éves kortól a gyermekek számára

Használat:
Vidd fel a bőrre és a hajra, majd öblítse le.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Hamamelis Virginia Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Panthenol, Limonene, Eugenol, Citronellol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Glycol Disstearate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Citrid Acid, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Soidum Phytate,Lactis Acid, Sodium Lactate, Urea, Tocopherol, CI 47005, CI 42051


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Típus Gyerek

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű
Kód:  SG64781
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233169460
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10