Oldal frissítése

LEGO Classic 10695 LEGO® Creative Building Box

4,9 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Classic 10695 LEGO® Creative Building Box

Creative kocka 37 különböző színben lehetővé teszi, hogy építeni semmit szerint a fantázia. Amellett, hogy a blokkokat a beállított megtalálható ablakok, ajtók, szemek, a kerekek és egyéb mesebeli kiegészítők. Szóval lehet, hogy házakat építsenek, autók, állatok, figurák, szerszámok és sok más dolog mellett - a rövid, bármit is gondol. Kostky jsou kompatibilní s ostatními stavebnicemi LEGO, součástí sady je i manuál s nápady na stavění.


LEGO Classic 10695

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

LEGO Classic kezdő építők

LEGO Classic tökéletes választás mindazok számára, akik először játszik LEGO. Dílky z této edice uvedenou vaši ratolest do kreativního a zábavného světa stavění.A gyermek engedje a fantáziáját, és meríteni a mellékelt utasításokat. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.


kreatív doboz

  • Ideális kezdő építők minden korosztály
  • Dice 37 színben
  • ablak
  • ajtók
  • szemek
  • kerekek
  • A szórakoztató funkciók
LEGO Classic 10695

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO975
Termékszám:  5702015355735
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15