Oldal frissítése

Klarstein Winter Dreams párna, kék

Klarstein Winter Dreams párna, kék

Szeret sokáig olvasni a hosszú téli estéken? Esetleg tévézni, de gyakran hiányzik Önnek egy puha melegítőpárna, ami kellemesebbé teszi pihenését? A Klarstein Winter Dreams fűthető elektromos párna ideális választás az Ön számára, hogy télen is kellemesen pihenjen ágyában, vagy a kanapén. A párna fűtése 45 W-tal működik. A párna 35 × 35 cm-es, puha, kék színű, gyapjúból készült huzattal és két választható hőmérsékleti szinttel rendelkezik, ami nagyon könnyen beállítható.

Főbb jellemzői:

  • Melegen tartja Önt a hideg napokon
  • Puha gyapjú huzata még kellemesebbé teszi a fűthető párna használatát
  • A huzat könnyen eltávolítható és mosható
  • A párna mérete praktikus (35 x 35 cm), így Önt soha nem fogja zavarni
  • A Klarstein Winter Dreams párna kiváló társa lesz a hideg téli estéken

A Winter Dreams párnával nem fog többé fázni

A kék színű, elektromos melegítőpárna gyorsan felmelegszik a választott hőmérsékletre. Önnek nem kell aggódnia az esetleges balesetek miatt, hiszen a párna rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel. A Klarstein párna poliészter anyagból készült, gyapjú huzata kellemes tapintású és jó minőségű, könnyen eltávolítható, és mosható.

 
Kód:  KLAPO100
Termékszám:  4260365796413
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20