Oldal frissítése

Klarstein Vanilla Sky

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Vanilla Sky

Házi készítésű fagylalt gyorsan és egyszerűen

A Klarstein Vanilla Sky professzionális fagylaltkészítőjével rövid idő alatt készíthetsz ízletes házi fagylaltot minőségi alapanyagokból, tartósítószerek használata nélkül. Kedvenced a vanília, a gyümölcsös-joghurt, netalántán a csokoládé? A képzeletnek semmi sem szab határt. A mutatós rozsdamentes acél kivitelezésével a fagylaltkészítő stílusos kiegészítője lehet a konyhádnak.


A Klarstein Vanilla Sky fagylaltkészítő főbb jellemzői

  • Elegáns, szálcsiszolt rozsdamentes acél ház
  • 2 liter jégkrém készítése 30-40 perc alatt
  • Jégkrém készítése saját alapanyagokból, tartósítószerek nélkül
  • Egyszerű vezérlés a kijelző segítségével
  • Időbeállítás gombok az ideális állag érdekében
  • Automatikus hűtés 1 óráig
  • Indítás/leállítás funkció
  • Könnyű tisztítás
  • Csúszásgátló gumi lábakkal
  • 250 ml-es mérőedény és fagylaltkanál

Egyszerű használat

A Klarstein Vanilla Sky fagylaltkészítő 2 literes tartállyal rendelkezik, így könnyedén készíthetsz fagylaltot az egész családnak, vagy frissítő finomságot a vendégek számára. A fagylaltkészítő beállítása rendkívül egyszerű. Csak adagold a tartályba a hozzávalókat, kapcsold be a készüléket, állítsd be az időt és válaszd ki a megfelelő programot. A kiválasztott értékeket a beépített kijelző jeleníti meg, emellett rendelkezésedre áll a start/stop gomb is az éppen aktuális program félbeszakításához, amennyiben további hozzávalókat szeretnél a tartályba adagolni.


Minden az ellenőrzésed alatt

A 180 watt teljesítményű kompresszor gondoskodik a fagyasztáshoz szükséges optimális hőmérsékletről és a friss fagylalt elkészítéséről 30- 40 perc alatt. Ezzel a készülékkel nem szükséges az előfagyasztott hozzávalók vagy tartály használata. Miután a fagylalt elkészült, a készülék aktiválja az egy órás hűtési módot, hogy megőrizze a fagylalt hőmérsékletét. A fagylaltkészítő egy praktikus 250 ml-es fagylaltkanállal és mérőedénnyel érkezik.



Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Rendeltetés

Gyártásra alkalmas Klasszikus fagylalt

Tulajdonságok

Tartály térfogata 2 l
Teljesítményfelvétel 180 W
Elkészítési idő 0,5 óra
Tápellátás 220 V

Méret

Mélység 310 mm
Szélesség 270 mm
Magasság 360 mm
Kód:  KLAZM005
Termékszám:  10028873
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10