Oldal frissítése

Klarstein Sevilla - piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Sevilla - piros

A piros színű Klarstein Sevilla párásítóval megszabadulhat a tól száraz levegővel járó kellemetlenségektől. Nem csak a légutakra van pozitív hatással, hiszen jelentősen csökkenti a megbetegedések esélyét, és fokozza az ellenállóképességet a kórokozókkal szemben, hanem a helyiségben található fabútorokra is pozitív hatással van, amik megrepedhetnek a túl száraz levegőben. Kompakt méretei, lekerekített designja és számos funkciója teszik a Sevilla párásítót a megfelelő segítőtárssá az egészségtelen száraz levegővel szemben.

A piros színű Klarstein Sevilla párásító főbb jellemzői

  • Jelentősen enyhíti a légútak túl száraz levegő okozta kellemetlenségeit
  • Pozitív hatással van a fából készül bútorok megjelenésére és tartósságára
  • A Sevilla párásító segítségével beállíthatja a megfelelő páratartalmat
  • Az integrált érzékelő automatikusan méri a páratartalmat
  • Az ionizátor eltávolítja a leegőből a porszemcséket, baktériumokat és a szagokat
  • Az ultrahangos technológia csendes működést tesz lehetővé

Alkalmazkodik igényeihez

A Klarstein Sevilla párásítóval igényei és elvárásai szerint  álíthatja be a páratartalom szintjét a 40% - 80% közötti tartományban. A beépített érzékelőnek köszönhetően nem kell felügyelni a készüléket, önállóan észleli, ha a páratartalom a beállított érték alá esik, és autómatikusan üzembe lép. A tiszta, higiénikus légtérről a beépített ionizátor gondoskodik, amely hatékonyan távolítja el a levegőből a port, a baktériumokat és a szagokat. Illóolajok hozzáadásával pedig kellemes légkört teremthet a szobában munkavégzéshez és pihenéshez egyaránt. A Sevilla párásítót könnyen kezelheti a letisztult előlapi kezelőfelületről, amelyen hat gomb és egy információs kijelző kapott helyet. Időzítő funkciójával a készülék az Ön által meghatározott időpontban automatikusan elindul, illetve leáll a készülék. A mellékelt távirányítóval távolról is kényelmesen vezérelheti a készüléket. Helyezze kényelembe magát, és vegyen egy egészséges, mély lélegzetet a Klarstein Sevilla párásító segítségével!

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 30 W
Víztartály kapacitása 4,5 l

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Időzítő, Ionizáció, Páratartalom megőrzés, Páratartalom mérés

Szín

Szín Piros

Méret

Mélység 250 mm
Szélesség 200 mm
Magasság 270 mm
Kód:  KLAZV034
Termékszám:  4260414895272
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05