Oldal frissítése

Klarstein Fruit Jerky PRO 6

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Fruit Jerky PRO 6

A Klarstein Fruit Jerky PRO 6 aszalógépben minden aszalt gyümölcsöt, zöldséget, szárított húst vagy halat kedvelő ínyenc örömét fogja lelni. Kísérletezzen bátran, ha szereti a szárított bogyós gyümölcsöket vagy a banánchipset. A hatemeletes Fruit Jerky PRO 6 lehetővé teszi, hogy természetes módon tartósított élelmiszereket készítsen igazán egyszerűen. A 630 W-os teljesítménynek köszönhetően a szárító kivonja a vizet az élelmiszerekből. Eközben a vitaminok, ásványi anyagok, és további fontos, az egészséges étkezéshez szükséges hatóanyagok érintetlenek maradnak. Mindez az egyik legrégebbi és legtermészetesebb tartósítási mód. A Fruit Jerky PRO 6 így meghosszabbítja a szárított élelmiszerek eltarthatósági idejét. Az előző típushoz képest a Klarstein Fruit Jerky 6 PRO rozsdamentes acélszerkezete nagyobb szárítási területet biztosít. Így még a legkisebb gyümölcs sem fog kárba veszni. A Klarstein Fruit Jerky PRO 6 a korábbi, fekete színű kivitel helyett most elegáns ezüst színnel rendelkezik.

Miért a Klarstein Fruit Jerky PRO 6?

  • a Fruit Jerky PRO 6 egy kiváló minőségű gyümölcsaszaló gép
  • természetes tartósítás a vitaminok és ásványi anyagok megőrzése érdekében 
  • stabil konstrukció, rozsdamentes acél és műanyag
  • csendes ventillátor, egyenletes légáramlás
  • nem tartalmaz káros biszfenol-A (BPA) vegyületet
  • 6 nagy szárítóemelet
  • a szárítóemelet szemeinek nagysága 7 x 7 mm 
  • egyszerű működés 
  • hőmérséklet-szabályozás az optimális szárítási idő beállítása érdekében 
  • a csomag tartalmaz egy használati útmutatót is, amely tippekkel látja el Önt

Egyszerű szárítás mindenki számára

A különböző élelmiszerek más és más szárítási tulajdonsággal rendelkeznek. A fokozatmentesen 35-68 °C-ra állítható készülékkel Ön egyszerűen kiválaszthatja a szárításhoz szükséges optimális hőmérsékletet. Az időzítő beállításával sem kell bajlódnia. A beépített időzítő segítségével könnyedén beállíthatja a kívánt szárítási időt. Elegendő hellyel rendelkezik még nagyobb mennyiségű élelmiszer számára is - például ha a kertünkből egyszerre nagyobb mennyiségű gyümölcsöt kell megszárítanunk. Amennyiben még nincsenek tapasztalatai a szárítás különböző lehetőségeivel kapcsolatban, munkája megkönnyítésére a használati útmutató széleskörű tippeket nyújt a legkülönfélébb kulináris specialitások elkészítésére, puhítására és szárítására.

Kiváló minőség rozsdamentes acélból

Más szárítógépekkel összehasonlítva a Fruit Jerky 6 kiváló minőségű felépítéssel rendelkezik: rozsdamentes acélból, acéllemezekből és műanyagból. Az egyedi konstrukciónak köszönhetően a szárítóelemek igazán stabilak, a hőt pedig kiválóan benn tartja a készülék. A hátsó, halk ventillátornak köszönhetően a meleg levegő egyenletesen áramlik az emeletek között. Tehát minden lehetőség adott a tökéletes szárításhoz. 

Méret:
33 × 23 × 48 cm

Tömeg:
7 kg

Szárítótálcák száma:
6

A teljes szárítási terület:
0,65 m2

Szabályozható hőmérséklet:
35-68 ° C

Teljesítmény:
630 W

Szín:
ezüst

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Kézi
Motor elhelyezkedése az oldalrészben
Teljesítményfelvétel 630 W

Használat

Szárítási lehetőség Gyümölcs, Zöldség

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás

Hőmérséklet szabályozás

Maximális hőmérséklet 68 °C

Lemezek

Mennyiség 6 db
Lemez átmérője 36,5 cm
Kód:  KLASU004
Termékszám:  10029505
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20