Oldal frissítése

Klarstein Highrise fehér

3,3 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Klarstein Highrise fehér

A Klarstein Highrise levegőhűtő tökéletes hűtést biztosít a forró nyári napokon. A levegő egy 2,5 literes űrtartalommal bíró víztartályból párolog. A készülék először lehűti, majd párává alakítja a levegőt. A kivehető szűrő eltávolítja a levegőből a port és a szennyeződéseket, így még a nyári kánikulában is friss levegőt biztosít. A három sebességfokozat és az opcionálisan bekapcsolható oszcilláció lehetővé teszi, hogy pontosan az időjárási körülményekhez és a helyiség méretéhez igazítsd a készülék működését. A Klarstein levegőhűtő nem csak hűvös levegőt, hanem egészséges légkört is teremt.

A Klarstein Highrise fehér levegőhűtő legfontosabb jellemzői

  • Levegőhűtő modern formatervezéssel
  • Lehűti és felfrissíti a levegőt
  • Hűtés a párolgó víz segítségével
  • Bekapcsolható oszcilláció
  • Víztartály 2,5 literes űrtartalommal
  • 3 sebességfokozat és 3 üzemmód
  • Modern érintésvezérelt panel
  • Klarstein Highrise távirányítóval
  • Beépített időzítő
  • Színkivitelezés: fehér 

Üzemmód az igényeknek megfelelően

A 3 sebességfokozat mellett a szoba levegőjének tökéletes lehűtését 3 üzemmód is segíti, amelyek közül mindig az igényeknek, a helyzetnek és a külső hőmérsékletnek megfelelően választhatsz. A normál üzemmódon kívül a klímaberendezés a gyenge szellő és az erős szél váltakozását szimuláló természetes üzemmódot, valamint a Klarstein készülék sebességét fokozatosan csökkentő éjszakai üzemmódot kínálja.

Modern és elegáns design

A vékony, lekerekített formatervezés és a modern kivitelezés minden helyiség elegáns kiegészítőjévé teszi a Klarstein Skyscraper Highrise -t. A levegőhűtő felső része érintésvezérelt panellel lett ellátva, amely egyszerűen használható. A szükséges funkciók kényelmes beállítása érdekében a készülék természetesen távirányítóval is rendelkezik. A beépített kikapcsolási időzítő legfeljebb 7 óra időtartamra állítható be, amelynek letelte után a levegőhűtő automatikusan kikapcsol. A helytakarékos konstrukciónak, az alacsony tömegnek és a praktikus fogantyúnak köszönhetően a léghűtő áthelyezése rendkívül egyszerű. A Klarstein Highrise a szoba levegőjének, illetve felfrissítésének modern módja a forró nyári napokon.

Méretek:
90 × 24 cm

Tömeg:
4,3 kg


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Németország, USA

Díjak

Díjak Díj nélkül

Díj

Díjak Díj nélkül

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 2,5 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 40 W
Funkciók Távirányító, Párásító, Oszcilláció, Időzítő, Hűtés
Sebességfokozat 3
Kijelző igen
Légáramlás 500 m3/h

Zajszint

Maximális zajszint 53,13 dB

Méret és tömeg

Magasság 90 cm
Szélesség 24 cm
Tömeg 4,3 kg
Kód:  KLARO291
Termékszám:  4260435916291
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20